Professional Business Writing in English (hybridiopinto-ohjelma)

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
431 EUR + alv 24% (yht. 534,44 EUR)
Saatavilla
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Professional Business Writing in English (hybridiopinto-ohjelma)

Opi kirjoittamaan liike-elämän tekstejä kuin ammattilainen!

Pedagogisesti suunnitellun itseopiskeluaineistomme avulla kiinnität huomiota keskeisiin tyylikysymyksiin, parannat tekstisi sujuvuutta, otat välimerkit haltuun ja opit tunnistamaan paremmin englannin eri variantteja. Harjoittele uusia taitojasi opettajan johdolla neljällä oppitunnilla, joiden aikana sinulla on mahdollisuus kirjoittaa sekä saada ammattilaisen palautetta ja vinkkejä ammattimaisten tekstien kirjoittamiseen englanniksi.

Jokaiseen ohjelma sisältyy neljä online-tapaamista kouluttajan kanssa sekä neljä tuntia digitaalista itseopiskeluaineistoa seuraavista aiheista:

Tyyli

Tällä kurssilla opit keskittymään tekstisi varsinaiseen aiheeseen. Opit myös, miten voit parantaa tekstejäsi käyttämällä verbejä substantiivien sijaan. Lisäksi näet, miten pitkät ja lyhyet virkkeet vaikuttavat tyyliin, ja käyt läpi sanoja, jotka useimmiten sekoitetaan toisiinsa. Perehdyt myös sidossanojen käyttöön.

Välimerkit ja kirjoittamisen perusteet

Tämä kurssi keskittyy englannin välimerkkien käytön perussääntöihin. Opit käyttämään pistettä, kolmea pistettä, huutomerkkiä, kysymysmerkkiä, kaksoispistettä ja puolipistettä. - Lyhenteet, numerot ja oikeinkirjoitus Tällä kurssilla opit sanojen lyhentämisen perussäännöt. Opit myös käyttämään numeroita ja määriä ammattimaisessa kirjoittamisessa. Lisäksi perehdyt britti- ja amerikanenglannin keskeisiin eroihin.

Liike-elämän kirjoitustyylit: tapaamiset, tiedustelut, reklamaatiot

Tällä kurssilla saat ohjeita liike-elämän yleisimmistä viestintätyyleistä ja opit erilaisia ilmauksia. Opit sopimaan tapaamisia, hoitamaan kyselyt ja käsittelemään reklamaatiot.

Itseopiskeluaineisto:

  • Yli neljä tuntia digitaalista itseopiskeluaineistoa
  • 30 tekstiä ammattimaisesta liike-elämän kirjoittamisesta 
  • Yli 50 digitaalista harjoitusta taitojesi testaamiseen
  • Keskeinen sisältö ladattavina PDF-tiedostoina

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Professional Business Writing in English (hybridiopinto-ohjelma), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

€398,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Professional Business Writing in English (hybridiopinto-ohjelma)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Professional Business Writing in English (hybridiopinto-ohjelma) täytä seuraavat tiedot: