Suomen kielenhuolto

Acolad
Yhteenveto
1 060 EUR + alv 24% (yht. 1 314,40 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Suomen kielenhuolto

Kirjoitatko työssäsi erilaisia asiatekstejä suomeksi? Ovatko pilkkusäännöt unohtuneet tai aiheuttavatko lauseenvastikkeet päänvaivaa? Kielenhuoltokurssilla harjoittelet eri osa-alueisiin liittyviä oikeinkirjoitus- ja taivuttamisohjeita sekä erilaisten asiatekstien tuottamista. Opit luottamaan itseesi sujuvana suomen kielen kirjoittajana.
Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti! Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin digitaalista opiskelumateriaalia Suomen kielenhuolto 1 ja 2.

Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kielenhuolto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kurssin kesto: 5 x 90 minuuttia

Kustannukset

990,00€ +alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kielenhuolto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suomen kielenhuolto täytä seuraavat tiedot: