Kahvilatyöntekijä | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
17.4.2023
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Kahvilatyöntekijä | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto

Kahvilat ovat lisääntyneet Suomessa ja niissä on monenlaisia konsepteja, siksi kahvilatyöntekijä tarvitsee monipuolista tietoa. Esimerkiksi osa kahviloista on erikoistunut erilaisiin juomatuotteisiin ja toiset toimivat myös myymälöinä. Kahvilatyöntekijän koulutuksen keskeisenä tavoitteena on opiskelijan työllistyminen, siksi tärkeässä roolissa on työelämäverkoston rakentaminen työelämässä oppimalla. Ammattiosaamisen lisäksi koulutuksen yksi tärkeä tavoite on kehittää opiskelijoiden valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja työelämätaitojen lisääminen.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut kahviloiden työtehtävistä ja sovellut alalle. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, olet iloinen ja energinen, laita hakemusta koulutukseen.

Käytännön toteutus

Koulutuksen kesto on noin 5 kk ja se koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työelämässä oppimisesta.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kahvilatyöntekijä | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kahvilatyöntekijä | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kahvilatyöntekijä | Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)