Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto


Koulutuksen hyödyt

Kiinteistösihteeri on tiiviisti tekemisissä taloyhtiön asukkaiden, osakkaiden, isännöitsijöiden sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja se edellyttää hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana perehdyt kiinteistösihteerin tehtäviin kuten kiinteistön hallintoon, asiakaspalveluun, asiakkuuksien hoitamiseen, kiinteistönpitopalvelujen järjestämiseen sekä sopimus- ja asiakirjakäytäntöjen hoitamiseen. Suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon näyttämällä osaamisesi omalla työpaikallasi tai työharjoittelussa kiinteistösihteerin työtehtäviä tehden. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle valmiudet työskennellä sihteeri- ja asiakaspalvelutehtäviä isännöinti- ja kiinteistöpalvelualan organisaatioissa, isännöintitoimistoissa ja kiinteistöjä omistavissa yrityksissä.

Tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta:


Käytännön toteutus

Koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, jossa vuorottelevat lähiopetus, ohjattu etäopetus ja opitun soveltaminen omassa työssä. Koulutus sisältää 10-12 lähipäivää, joita on pääsääntöisesti kaksi päivää kuukaudessa. Lähipäivät ovat arkisin klo 9-16 Herttoniemessä. Lähipäivien lisäksi koulutus sisältää työssä oppimista, ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja. Koulutus johtaa viralliseen Opetushallituksen vahvistamaan Liiketoiminnan ammattitutkintoon.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutuksen ja tutkinnon suorittaminen vaatii alan työ- tai harjoittelupaikan. Koulutuksen kesto on noin 10 kk. Oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 450 euroa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutusohjelma on tarkoitettu kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä jo toimiville, alalla aloittaneille tai alalle hakeutuville sihteereille sekä toimisto- ja asiakaspalveluhenkilöille.

Tutkinto / todistus

Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kiinteistösihteeri, Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: