Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
13.10.2020
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Oletko työskennellyt toimistossa, oppilaitoksessa, terveydenhuollossa, hotellin vastaanotossa tai aula- ja kokouspalveluissa? Vai oletko kenties alan vaihtaja ja toiminut ehkä muissa aula-, toimisto- tai terveydenhuollon alan tehtävissä ja haluat hyödyntää aiempia opintojasi tai työkokemustasi uuden ammatin opiskelussa? Ammattitaitoiset assistentit ja aulapalveluhenkilöt toimivat organisaatiossaan avainroolissa ja tukevat työryhmän toimintaa hoitamalla palvelutilanteet asiakaslähtöisesti ja oma-aloitteisesti. Jos sinulla pysyy langat käsissä, pärjäät monipuolisissa ja haastavissakin tehtävissä erilaisten ihmisten kanssa, tämä koulutus voisi sopia juuri sinulle. Koulutuksen myötä suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon. Hae heti mukaan ja varmista opiskelupaikkasi!

Koulutuksen sisältö

Assistentti- ja sihteerityön palvelut TAI Aula- ja monipalvelut

 • Itsensä johtaminen
 • Asiakaspalvelu ja vuorovaikutus
 • Tilaisuuksien suunnittelu ja matkajärjestelyt
 • Tietotekniikka (MS Office -ohjelmat)
 • Asiakirjatuotanto
 • Kielenhuolto
 • Asiakaspalvelukielet (englanti ja ruotsi)

Monialavaihtoehdot, valitaan 1 tutkinnon osa

Terveydenhuollon sihteeripalvelut

 • terveydenhuollon palvelujärjestelmä
 • terveydenhuollon lainsäädäntö

Kokouspalvelut

 • aula- ja monipalveluissa toimiminen
 • kokouspalveluissa toimiminen
 • audiovisuaaliset ja tietotekniset laitteet

Liiketoiminnan tukipalvelut

 • Office-ohjelmien syventävät opintojaksot

Tarkempaa tietoa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta löydät tutkinnon perusteista, jotka löytyvät osoitteesta https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4540525/reformi/tutkinnonosat

Tutkinnon hyväksytysti suorittanut voi hakea ammattitutkintostipendiä. Tästä lisätietoa osoitteesta www.tyollisyysrahasto.fi.

Käytännön toteutus

Koulutus alkaa 13.10.2020 ja päättyy 28.05.2021.

Koulutukseen sisältyy joululoma (21.12.20 - 23.12.20) ja talviloma (viikko 8).

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti: Teoriaopinnot (sisältää lähiopetuksen, etäopetuksen ja verkko-opintoja) sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisjakson, jonka aikana suoritetaan tutkinto.

Lisätietoja: vastuukouluttaja Heli Haapalainen, heli.haapalainen@careeria.fi

Opiskelumaksu

Koulutus on maksuton

Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen 26.08.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 693341 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset (sivun alareunassa) -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse KOULUTUSNEUVONTA p. 0295 020 702, ma-pe klo 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Hakuajan umpeuduttua teemme TE-toimiston kanssa yhteistyössä paperivalinnat 01.09.2020, joiden perusteella kutsumme hakijat haastatteluun.

Haastattelujen perusteella teemme lopulliset opiskelijavalinnat ja TE-toimisto ilmoittaa valinnoista.

HUOM! Jos olet aiemmin suorittanut esim. Virastomestarin ammattitutkinnon, Myynnin ammattitutkinnon, Sihteerin ammattitutkinnon, koulutukseen ei ole mahdollista osallistua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu niille aulapalveluhenkilöille, terveydenhuollon tai toimiston assistentin ja sihteerin tehtävissä toimineille tai alaa vaihtaville, jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alla ja jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - liiketoiminnan palveluiden osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: