Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Helsinki
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Markkinoinnin ammattilaisena suunnittelet ja toteutat markkinointiviestintää myynnin, tapahtumanjärjestämisen tai asiakaspalvelun erilaisissa tehtävissä. Opiskelujen kautta pystyt hyödyntämään sosiaalista mediaa ja projektimaista työskentelyotetta.

Koulutuksen aikana pääset luomaan nettisivuja Word Press -ohjelmalla sekä harjoittelemaan Photoshopin ja Canvan käyttöä. Opit myös organisoimaan, ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintaa tukevia sosiaalisen median markkinointia ja tapahtumia, sekä seuraamaan näiden tuloksellisuutta.

Kenelle?</h2> 

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet esimerkiksi markkinointiassistentti, myyjä, tapahtumakoordinaattori, some-vaikuttaja tai yrittäjä.

Käytännön toteutus

 

Koulutus on joustavaa, koska voit itse valita tavan opiskella joko lähi- tai  hybridiopetuksena. Lisäksi pääset soveltamaan opittua omassa työssä tai harjoittelupaikassa.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinoinnin ammattilaiseksi! | Liiketoiminnan ammattitutkinto | Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)