Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
26.10.2021
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puhtausala on siisti juttu!

Puhtausalalla työskentelet siivoojana erilaisissa asiakaskohteissa. Toimitilahuoltaja huolehtii siitä, että toimitilat ovat käyttäjille puhtaita ja siistejä. Toimitilahuoltajien kysyntä on suuri ja sinulla on hyvät mahdollisuudet saada työtä koulutuksen jälkeen.

Siivoustyö on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tämän koulutuksen aikana saat hyvät valmiudet toimia puhtausalan monipuolisissa työtehtävissä ja työskentelet esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, toimistossa tai hotellissa.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa alojen huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskellaan siivousteknologiaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristönhuoltoa, viestintää, tietotekniikkaa ja työelämätietoa. Koulutukseen sisältyy myös opintojen ohjausta ja työssäoppimista työpaikoilla.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella myös ammatillista suomen kieltä ja muita oppimisvalmiuksia tukevia opintoja.

Koulutuksen aikana suoritetaan hätäensiapukoulutus. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa työturvallisuuskortti.

Koulutuksessa suoritetaan seuraavat tutkinnon osat Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)
  • Perussiivouspalvelut (30 osp)
  • Ylläpitosiivouspalvelut (30 osp)
  • Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla (20 osp)

Lisäksi suoritetaan paikallinen tutkinnon osa:

  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen (15 osp), joka sisältää työelämän perustaitoja.

Lisäksi opintojen aikana on mahdollista tilanteen mukaan suorittaa valinnaisia tutkinnon osia esim. Oppilaitosten ja päiväkotien puhtauspalvelut (20 osp) tai Hotelli- ja majoitustilojen puhtauspalvelut (20 osp).


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 26.10.2021 - 9.9.2022 ja se toteutetaan päiväopiskeluna. Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähi- ja etäopetusta sekä työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti klo 9.00 - 15.00 päivittäin Careerian Helsingin toimipisteessä Herttoniemessä. Koulutuksesta noin puolet on työssäoppimista, jonka aikana suoritetaan näytöt.

Lomaa koulutuksen aikana on seuraavasti:

  • 23.12.2021 - 9.1.2022
  • 21.-27.2.2022
  • 26.-29.5.2022
  • 4.-31.7.2022

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 23.9.2021

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 699821)

Koulutukseen valitaan 16 - 18 henkilöä. Mikäli sinulla on asiakaspalveluhenkisyyttä ja riittävä suomen kielen taito, pystyt fyysiseenkin työhön ja itsenäiseen työskentelyyn, laita hakemusta koulutukseen.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa. Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Haastattelut järjestetään Careeriassa 5. - 6.10.2021.

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta (ma - pe klo 9.00 - 16.15) numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset TE-toimiston tai Kuntakokeilun työnhakija-asiakkaat.

Valituilta hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävää suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä siivoustyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutuspaikka

Helsinki Lämmittäjänkatu 2 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: