Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
3.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Vantaa
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto


Koulutuksen hyödyt

Puhtausala on siisti juttu!

Kiinnostaako sinua työskennellä puhtausalan työtehtävissä? Ovatko puhtausalan opinnot jääneet kesken ja haluat jatkaa opintoja ? Haluatko suorittaa vain jonkin tietyn ammatillisen tutkinnon osan tukemaan osaamista tai koko perustutkinnon, mikäli sinulla on riittävä suomen kielen (suullinen ja kirjallinen) taito.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on työllistyminen. Koulutuksen tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon (osaamisalana toimitilahuoltaja tai kodinhuoltaja) ammatillisia tutkinnon osia henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Toimitilahuoltaja työskentelee siivous- ja muissa palvelutehtävissä erilaisissa kohteissa kuten esim. koulussa, toimistossa, sairaalassa, hotellissa tai palvelutalossa.

Kodinhuoltaja työskentelee esim. yksityiskodeissa, palvelutalossa tai muissa kodinomaisissa laitoksissa siivous-, tekstiili- ja ruokapalvelutehtävissä. Kodinhuoltaja voi auttaa myös asiakkaan avustamisessa ja asiointipalveluissa sekä järjestää viriketoimintaa.

Careeriassa sinua ovat ohjaamassa puhtausalan huippuosaajat. Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa yksi tai useampi tutkinnon osa tai kaikki ammatilliset tutkinnon osat ja mahdollisesti jopa koko perustutkinto.

Koulutuksessa opiskellaan: siivoustekniikkaa, asiakaspalvelua, työturvallisuutta, ympäristöhuoltoa, puhtausalan koneiden käyttöä, viestintää, tietotekniikkaa, työelämätietoa. Koulutuksen aikana suoritetaan Hätäensiapukoulutus. Koulutukseen sisältyy useita työssäoppimisjaksoja.

Koulutuksen aikana voi suorittaa mm.:

  • Suomalaisessa työelämässä toimiminen 15 osp
  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp
  • Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
  • Perussiivouspalvelut 30 osp
  • Kotisiivouspalvelut 30 osp
  • Oppilaitosten- ja päiväkotien puhtauspalvelut 20 osp
  • Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla 20 osp

Tutkinnon perusteet löydät OPH:n sivuilta https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/4221361/reformi/tiedot.

Koulutuksen aikana on mahdollista saada tukea suomen kieleen, atk-taitoihin tai muuhun oppimiseen.


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ajalla 3.3. – 17.12.2021 tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutus on päätoimista ja se koostuu lähi- ja etäopetuksesta sekä työssäoppimisesta. Opetuspäivät pidetään arkipäivinä pääsääntöisesti klo 9-15 Careerian Vantaan toimipisteessä Tikkurilassa. Työharjoittelun ajat sovitaan erikseen työnantajan kanssa.

Koulutuksen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutuksen aikana on kesäloma 5.7. - 1.8.2021.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hakuaika päättyy 7.2.2021.

Hae koulutukseen Uudenmaan Te-toimiston kautta tai täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.tepalvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 696746)

Koulutukseen valitaan 18 henkilöä. Hakijoilta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää, asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävää suomen kielen taitoa sekä siivoustyöhön soveltuvaa fyysistä työkuntoa.

Opiskelijavalinnat koulutukseen tehdään yhteistyössä Te–toimiston kanssa.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään Careeriassa 17. - 18.2.2020

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma - pe klo 9.00 -16.15 numerosta 0295 020 702 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti puhtausalasta kiinnostuneille työttömille työnhakijoille, alanvaihtajille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: