🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
1.3.2023
suomi
   
Oppisopimus
Verkossa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto

Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä pysäköinninvalvojana. Pysäköinninvalvojan opinnoissa pääset harjoittelemaan pysäköinninvalvonnan hyviä käytänteitä ja perehdyt alan keskeiseen lainsäädäntöön. Koulutuksesta saat myös valmiuksia hyvään asiakaspalveluun ja turvallisiin työtapoihin.

Turvallisuusala kasvaa koko ajan ja alan työllisyysnäkymät ovat loistavat. Opiskelijoidemme mielestä parasta turvallisuusalan opinnoissa on tekeminen, monipuolisuus ja liikunnallisuus sekä hyvät jatko-opintomahdollisuudet.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii Sinulle, jos työskentelet jo nyt pysäköinninvalvojan työtehtävissä tai olet kiinnostunut hakeutumaan alalle.

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pysäköinninvalvoja | Turvallisuusalan perustutkinnon osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)