Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Careeria
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta)
7.1.2020
suomi
   
Vantaa
Avoin koulutus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Ravitsemisala etsii reippaita työntekijöitä kasvavaan joukkoonsa ja tämä koulutus tähtää työllistymiseen Enjoylle (Extremely Nice Job Oy, VMP Varamiespalvelu) keittiöalan töihin.

Tartu nyt tilaisuuteen!

Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa Ravitsemispalveluissa toimiminen tutkinnon osa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Careeriassa opiskeleminen maistuu hyvältä ja tarjoaa eväitä elämään! Olemme kouluttaneet alalle ammattilaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan.


Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aiheina on mm.:

  • Ruoanvalmistus
  • Asiakaspalvelu
  • Työsuojelu ja ergonomia
  • Ravitsemustieto
  • Erityisruokavaliot
  • Työlainsäädäntö
  • Ammatillinen suomen kieli
  • Työssäoppiminen

Koulutuksen aikana suoritetaan Hygieniapassi.

Lisäksi tavoitteena on suorittaa osatutkinto (1 tutkinnon osa) Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Tutkinnon osa: Ravitsemispalveluissa toimiminen


Käytännön toteutus

Koulutus on päätoimista ja se sisältää lähiopetusta ja työssäoppimista. Koulutusaika on pääsääntöisesti 9.00 - 15.00 päivittäin. Työssäoppiminen ma - pe klo 06.00 - 17.00 välisenä aikana, ajat sovitaan työssäoppimispaikan kanssa koulutuksen aikana. Työssäoppiminen suoritetaan Enjoyn (VMP:n) asiakasyrityksissä pääkaupunkiseudulla, pääsääntöisesti Espoon alueen kouluissa ja päiväkodeissa sekä tuotantokeittiöissä. Työkieli on suomi.

Koulutukseen sisältyy 37 päivää opintoja Careeriassa Tikkurilassa ja 38 päivää työssäoppimista.

Koulutuksessa on lomajakso 20.-21.2.2020.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) jossa huomioidaan opiskelijan aiempi koulutus ja työkokemus.

Koulutus on opiskelijalle maksuton. Sähköisen oppimateriaalin (eKokki) hankkimisesta opiskelija vastaa itse.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Koulutukseen valitaan 16 henkilöä.

Osallistujat valitaan paperivalinnan ja haastattelujen kautta. Perustelethan hakemuksesi huolellisesti.

Koulutukseen voit hakea, jos

  • olet kiinnostunut ravitsemisalan tehtävistä ja etsit töitä
  • olet yhteistyökykyinen, asiakaspalvelutaitoinen, täsmällinen ja huolellinen
  • sinulla on riittävä terveys työskennellä alalla
  • suomen kielen taitosi on riittävä
  • työlupasi on voimassa ja sinulla on Suomalainen henkilötunnus

Työssäoppijalla pitää olla voimassa oleva salmonellatodistus. Tämän voi hankkia koulutuksen aikana ennen työssäoppimisjakson alkua.

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä ensisijaisesti sähköpostitse.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus on suunnattu riittävän kielitaidon omaaville ja cateringalasta kiinnostuneille henkilöille.

Tutkinto / todistus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto täytä seuraavat tiedot: