Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
11.1.2022
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä


Koulutuksen hyödyt

Careerian ohjelmistokehittäjä koulutuksessa saat osaamista ja uusia taitoja. Opiskelet kiinnostuksesi mukaan moderneja aiheita ja tekniikoita esimerkiksi Python, React, C#, Azure, SQL, NoSQL, HTML, CSS, RPA, Unity, tekoälyn ja robotiikan perusteet, agile-menetelmät kuten Scrum. Ohjelmoinnissa käytät Visual Studio Codea sekä Visual Studiota.

Ohjelmistokehittäjänä osaat laatia asiakasvaatimusten perusteella toteuttavan ohjelmiston suunnitelman sekä dokumentoida sen. Toimit esimerkiksi Scrum-kehitystiimin jäsenenä ja toteutat ohjelmiston jollakin nykyaikaisella ohjelmointivälineellä ja otat ohjelmiston käyttöön. Suunnittelet myös ohjelmiston testitapauksia, testaat ohjelmiston sekä laadit käyttöohjeet kirjallisena ja/tai mikrovideoiden muodossa. Ohjelmistokehittäjä on uusien ohjelmistotekniikoiden ammattilainen!


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon valmistava koulutus, jonka laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Koulutuksen sisältö muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät, 25 osp
  • Ohjelmointi, 45 osp
  • Ohjelmistokehittäjänä toimiminen, 45 osp

Lisäksi valitaan 30 osp näistä tutkinnonosista:

  • Ohjelmiston toteuttaminen ohjelmistokomponenttikirjastolla, 30 osp
  • Digitaalisen median mallinnus ja tulostus, 15 osp
  • Työtehtävien automatisointi komentokielellä, 15 osp
  • Verkkopalvelun tekninen toteuttaminen, 15 osp
  • Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon kuuluu myös kaikille yhteisiä tutkinnonosia:

  • Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp (Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen, Matemaattis-luonnontietteellinen osaaminen, Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen)

Perusopintojen jälkeen syvennät ja laajennat ohjelmistokehittämisen osaamistasi haluamaasi suuntaan: Full Stack Developer, Mobile Application Developer, IoT-kehittäjä tai pelikehittäjä.


Käytännön toteutus

Etä- ja monimuotoinen toteutus

Lähiopetusmahdollisuus on keskimäärin yhtenä päivänä viikossa (pääsääntöisesti to tai pe) klo 9:00–15.30. Koulutukseen sisältyy mahdollisuuksien mukaan työssäoppimista ICT-alan erilaisissa tehtävissä ja yrityksissä.

Opintojen rahoittaminen

Opiskelija voi hakea opintotukea Kelalta tai opiskella työttymyysetuudella te-toimiston kautta.

Ammattitutkintostipendi

Tutkinnon suoritettuasi sinun on mahdollista saada Työllisyysrahastosta 400 euron suuruinen ammattitutkintostipendi, jos sinulle on kertynyt työhistoriaa vähintään viisi vuotta tutkinnon suorittamispäivään mennessä.

Jatko-opinnot

Tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus jatko-opintoihin sekä ammattikorkeakoulussa että yliopistossa.

Luonteva jatko-opintoväylä tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon suorittaneelle on esimerkiksi tieto- ja viestintätekniikan insinööri (AMK), tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri.

Careerian opiskelijana voit suorittaa ammattikorkeakouluopintoja osana tutkintoa ja näin parantaa jatko-opintovalmiuksiasi. 


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Haku koulutukseen avoinna 24.8 - 31.10.2021.

Ennakkotehtävien tekoaika 1.-15.11.2021.

Hakijapäivä(t) ti 14.12.2021 (varapäivä ma 13.12.2021).

Haastattelut järjestetään verkossa Teams:n välityksellä.

Ilmoitus sähköpostilla koulutukseen hyväksytyille ja hyväksymättä jääneille lähetetään noin viikon sisällä hakijapäivien jälkeen.

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen 0–5 p, todistuksien 0–3 p, ennakkotehtävien 0–5 p ja haastattelun 0–15 p perusteella.

Onko koodaus sinun tulevaisuuden ammattisi?

Tule opiskelemaan ohjelmistokehittäjäksi!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Ohjelmistokehittäjän koulutus soveltuu niin ammatinvaihtajille kuin ICT-alan kokemusta omaaville henkilöille ja sen voi aloittaa monelta eri koulutuspohjalta, myös välittömästi peruskoulun jälkeen. Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B2.1.

Etä- ja monimuotoinen opiskelu sopii parhaiten itseohjautuville ja määrätietoisille opiskelijoille, koska merkittävä osa opiskelusta tapahtuu itsenäisesti verkon kautta esim. opetusvideoita katsomalla, harjoituksia tekemällä sekä opettajien ohjaamien verkkotapaamisten aikana.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Investoi koulutusseteleihin!

Hanki nyt koulutusseteleitä ja saat vuoden lisäaikaa koulutuspäätöksille. Koulutusseteleillä saat myös koulutukset edullisemmin kuin yksittäin tilattuna.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä täytä seuraavat tiedot: