Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
1.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Porvoo
Työvoimakoulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto


Koulutuksen hyödyt

Töihin vartijaksi? Turvallisuus on tulevaisuuden ala, joka tarvitsee yhä enemmän osaajia. Vartijana voit työskennellä monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi paikallis- tai piirivartijana, aulapalvelutehtävissä, myymälävartijana, hälytyskeskuspäivystäjänä tai arvokuljetustehtävissä. Sinusta voi tulla hyvä turvallisuusalan ammattilainen, mikäli taustasi on kunnossa ja kykenet huomaavaiseen sekä luottamukselliseen asiakaspalveluun.     


Koulutuksen sisältö

  • Väliaikaisen vartijan koulutus
  • Vartijan koulutus
  • Järjestyksenvalvojan peruskoulutus
  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Työssäoppiminen

Koulutuksessa suoritetaan Turvallisuusalan ammattitutkinnon osat: Vartijan koulutus ja Järjestyksenvalvonta


Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopetusta on arkisin klo 8.00 - 16.00 välillä.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutukseen 3.2.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa: www.te-palvelut. fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (sanahakuna toimii koulutuksen numero 695850 tai koulutuksen nimi) -> näytä ilmoitukset sivun alareunassa ->klikkaa koulutus, johon olet hakutumassa -> valitse Tiedot-välilehti sivun yläreunasta ->Hae tähän koulutukseen. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TEtoimistossa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon. Koulutushakemuksen käsittelyä voit seurata www.te-palvelut. fi -> Oma asiointi -> koulutushakemus. Tietoja työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat puhelimitse: koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 ma- pe klo 9.00- 16.15 tai www.facebook/koulutusneuvonta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Hakijan on oltava täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava (nuhteeton menneisyys) sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan alalle sopiva henkilö, jolla on hyvä terveydentila. Suomenkielen taidon tulee olla vähintään tasoa B2.2.

Tutkinto / todistus

Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto

Koulutuspaikka

Porvoo Ammattitie 1

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Turvallisuusalan ammattitutkinto, osatutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: