5,0 (7 Arvioinnit)

Kymenlaakson kesäyliopisto

paikassa Kouvola (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä lähellä sinua


Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, mutta verkkokoulutuksissa osallistujia on ympäri Suomen.

Kymenlaakson kesäyliopisto järjestää ammatillista täydennyskoulutusta työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.  Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Pitkäkestoisille täydennyskoulutuksille määritellään osaamistavoitteet, joiden pohjalta opiskelijan opintosuorituksen arviointi tapahtuu. Opiskelijan suostumuksella hänen suoritustietonsa voidaan tallentaa KOSKI-tietovarantoon, joka on Opetushallituksen ylläpitämä koulutusten opintosuoritus- ja tutkintotietoja sisältävä valtakunnallinen tietovaranto. Mahdollisuus saada KOSKI-suoritusmerkintä koulutuksesta on mainittu verkkosivuillamme koulutuksen tiedoissa.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Kuvataidekoulutus keskittyy klassisen maalaustaiteen ja piirustuksen sekä plastisen anatomian, perspektiivin ja sommittelun opetukseen. Opetus antaa opiskelijoille kattavat perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen välttämättömistä taidoista. Koulutus kasvattaa mm. valmiuksia taide- ja kulttuurialan jatko-opintoihin. Repin-instituutti tarjoaa koko lukuvuoden kestävän koulutusohjelman lisäksi myös lyhytkursseja ja Master Class -kursseja visuaalisten alojen ammattilaisille.

Avoin yliopisto-opetus

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Hyvinvointiala Kesto Hinta Paikka Alkaa
TRE-ohjaajakoulutus (30 op) 2 500 EUR Kouvola 27.10.2023
Johtaminen
Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen -asiantuntijakoulutus (40 op) 2 850 EUR Verkossa 23.8.2023
Systemic Green Coach ® (35 op) 1 vuosi 2 900 EUR Verkossa 28.9.2023
Esihenkilökoulutus
Valmentava työnohjaaja (60 op) 5 950 EUR Kouvola 2.10.2023
Sosiaali- ja terveysala
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30 op) 9 kuukautta 2 700 EUR Verkossa 20.9.2023
Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet 10 op (2023–2024) 1 vuosi 2 060 EUR Kouvola 14.11.2023
Lastensuojelu / Perhetyö
RAPEVA® Ratkaisukeskeinen perhevalmentaja (10 op) 5 kuukautta 1 300 EUR Verkossa 26.1.2024
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2023-2025 (50 op) 2 vuotta 4 600 EUR Kouvola 5.10.2023
Taide / Kulttuuri
Sanataideohjaaja (28 op) 9 kuukautta 785 EUR Kouvola 9.9.2023
Ympäristö / Luonto
Metsämieli-vetäjäkoulutus (1 op) 8 tuntia 235 EUR Kouvola 16.9.2023

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto Facebookissa

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

Puhelin 044 747 8501
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 7 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Puheterapeutti
22 marras 2022

Kurssi on tarjonnut monipuolisen teoriataustan ja käytännön kokemuksen kuvan käyttämisestä terapiatyön osana. Kurssin aikana on ollut turvallisen tuntuista ottaa uusi menetelmä ...

Näytä kokonaan
5/5
Taru, viestintäkonsultti
22 marras 2022

Voin lämpimästi suositella Johannan kuvamenetelmien koulutusta. Sain uusia työvälineitä omaan työhöni ja ajatteluuni. Johannan pirskahteleva ja asiantunteva tapa kouluttaa sai r...

Näytä kokonaan
5/5
Kuva ja asiakastyö -kurssin osallistuja
22 marras 2022

Looginen oppimista ja prosessia tukeva ammattitaitoinen monipuolinen eteneminen aloituksesta päätökseen. Rohkaisi monipuoliseen kuvallisten menetelmien käyttöön asiakastyössä. M...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu