Osaamisen kehittäjä lähellä sinua


Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, mutta verkkokoulutuksissa osallistujia on ympäri Suomen.

Kymenlaakson kesäyliopisto järjestää ammatillista täydennyskoulutusta työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.  Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Pitkäkestoisille täydennyskoulutuksille määritellään osaamistavoitteet, joiden pohjalta opiskelijan opintosuorituksen arviointi tapahtuu. Opiskelijan suostumuksella hänen suoritustietonsa voidaan tallentaa KOSKI-tietovarantoon, joka on Opetushallituksen ylläpitämä koulutusten opintosuoritus- ja tutkintotietoja sisältävä valtakunnallinen tietovaranto. Mahdollisuus saada KOSKI-suoritusmerkintä koulutuksesta on mainittu verkkosivuillamme koulutuksen tiedoissa.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Kuvataidekoulutus keskittyy klassisen maalaustaiteen ja piirustuksen sekä plastisen anatomian, perspektiivin ja sommittelun opetukseen. Opetus antaa opiskelijoille kattavat perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen välttämättömistä taidoista. Koulutus kasvattaa mm. valmiuksia taide- ja kulttuurialan jatko-opintoihin. Repin-instituutti tarjoaa koko lukuvuoden kestävän koulutusohjelman lisäksi myös lyhytkursseja ja Master Class -kursseja visuaalisten alojen ammattilaisille.

Avoin yliopisto-opetus

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen -asiantuntijakoulutus (40 op) 2 850 EUR Verkossa 23.8.2023
Esihenkilökoulutus
Hyveet ja luonteenvahvuudet positiivisessa johtamisessa ja työyhteisöissä (5 op) 595 EUR Verkossa 13.4.2023
Valmentava työnohjaaja (60 op) 5 950 EUR Kouvola 2.10.2023
Sosiaali- ja terveysala
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30 op) 9 kuukautta 2 700 EUR Verkossa 20.9.2023
Ratkaisukeskeisten neuropsykiatristen valmentajien täydennyskoulutus 5-10 op 3 päivää 595 EUR Verkossa 4.4.2023
Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet 10 op 1 vuosi 2 060 EUR Kouvola 4.5.2023
Lastensuojelu / Perhetyö
Lasten ja nuorten terapeuttinen tukeminen – Voimavarakeskeinen työote 5 päivää 1 295 EUR Verkossa 17.5.2023
Taide / Kulttuuri
Sanataideohjaaja (28 op) 9 kuukautta 785 EUR Kouvola 9.9.2023
Ympäristö / Luonto
Metsämieli-vetäjäkoulutus (1 op) 8 tuntia 235 EUR Kouvola 16.9.2023
Puutarhaterapian menetelmät (5 op) 795 EUR Verkossa 5.5.2023

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto Facebookissa

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

 Näytä puhelinnumero
www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 7 arviointiin

Puheterapeutti

Kurssi on tarjonnut monipuolisen teoriataustan ja käytännön kokemuksen kuvan käyttämisestä terapiatyön osana. Kurssin aikana on ollut turvallisen tuntuista ottaa uusi menetelmä käyttöön. Kuvien voima on yllättänyt!

Taru, viestintäkonsultti

Voin lämpimästi suositella Johannan kuvamenetelmien koulutusta. Sain uusia työvälineitä omaan työhöni ja ajatteluuni. Johannan pirskahteleva ja asiantunteva tapa kouluttaa sai ryhmän innostumaan ja oppimaan.

Kuva ja asiakastyö -kurssin osallistuja

Looginen oppimista ja prosessia tukeva ammattitaitoinen monipuolinen eteneminen aloituksesta päätökseen. Rohkaisi monipuoliseen kuvallisten menetelmien käyttöön asiakastyössä. Motivointi kuvalliseen tekemiseen.

Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 7 arviointiin
Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Kymenlaakson kesäyliopisto täytä seuraavat tiedot: