5,0 (7 Arvioinnit)

Kymenlaakson kesäyliopisto

paikassa Kouvola (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä lähellä sinua


Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, mutta verkkokoulutuksissa osallistujia on ympäri Suomen.

Kymenlaakson kesäyliopisto järjestää ammatillista täydennyskoulutusta työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. 

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Pitkäkestoisille täydennyskoulutuksille määritellään osaamistavoitteet, joiden pohjalta opiskelijan opintosuorituksen arviointi tapahtuu. Opiskelijan suostumuksella hänen suoritustietonsa voidaan tallentaa KOSKI-tietovarantoon, joka on Opetushallituksen ylläpitämä koulutusten opintosuoritus- ja tutkintotietoja sisältävä valtakunnallinen tietovaranto. Mahdollisuus saada KOSKI-suoritusmerkintä koulutuksesta on mainittu verkkosivuillamme koulutuksen tiedoissa.

Avoin yliopisto-opetus

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Kymenlaakson kesäyliopistolla on joissakin opintojaksoissa omat tuutorit. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Minä vuorovaikuttajana – avaimia hyvään vuorovaikutukseen 3 päivää 450 EUR Kouvola 12.10.2023
Hyvinvointi
TRE-ohjaajakoulutus (30 op) 2 500 EUR Kouvola 27.10.2023
Johtaminen
Luottamuksen johtaminen, 5 op 9 kuukautta 2 450 EUR Kouvola 8.2.2024
Kasvatus / Ohjaus
Opetus / Pedagogiikka
Oman biisin ja musiikkivideon tekeminen - Työkaluja luovaan, digitaaliseen työskentelyyn opetus- ja ohjaustyössä 3 kuukautta 550 EUR Kouvola 6.2.2024
Sosiaali- ja terveysala
Vakauttava pari- ja perheterapiakoulutus (30 op) 1 vuosi 2 795 EUR Kouvola 29.8.2024
Voimauttavan valokuvan ammatilliset perusteet (10 op) 1 vuosi 2 060 EUR Kotka 14.11.2023
Lastensuojelu / Perhetyö
Lasten ja nuorten terapeuttinen tukeminen – Voimavarakeskeinen työote 5 päivää 1 295 EUR Verkossa 16.1.2024
Nepsy Master täydennyskoulutus (5 op) 4 päivää 995 EUR Verkossa 13.12.2023
RAPEVA® Ratkaisukeskeinen perhevalmentaja (10 op) 5 kuukautta 1 300 EUR Verkossa 26.1.2024
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) 2 vuotta 4 600 EUR Kouvola 5.10.2023

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Kymenlaakson kesäyliopisto Facebookissa

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

Puhelin 044 747 8501,044 747 8516
kymenlaaksonkesayliopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 7 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Puheterapeutti
22 marras 2022

Kurssi on tarjonnut monipuolisen teoriataustan ja käytännön kokemuksen kuvan käyttämisestä terapiatyön osana. Kurssin aikana on ollut turvallisen tuntuista ottaa uusi menetelmä ...

Näytä lisätiedot
5/5
Taru, viestintäkonsultti
22 marras 2022

Voin lämpimästi suositella Johannan kuvamenetelmien koulutusta. Sain uusia työvälineitä omaan työhöni ja ajatteluuni. Johannan pirskahteleva ja asiantunteva tapa kouluttaa sai r...

Näytä lisätiedot
5/5
Kuva ja asiakastyö -kurssin osallistuja
22 marras 2022

Looginen oppimista ja prosessia tukeva ammattitaitoinen monipuolinen eteneminen aloituksesta päätökseen. Rohkaisi monipuoliseen kuvallisten menetelmien käyttöön asiakastyössä. M...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu