Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa.

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Ammatillista täydennyskoulutusta järjestetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Avoin yliopisto-opetus

Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. Opetusta järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin, ja tarjontaa on kaikkina vuodenaikoina.

Opintoja voi hyödyntää monella eri tavalla. Opiskelija voi mm.

• ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoaan
  • täydentää aiempia opintojaan
  • tutustua eri tieteenaloihin ja yliopistolliseen opetukseen
  • aloittaa tutkintotavoitteisen opiskelun
  • parantaa yleissivistystään
  • lisätä omaan harrastukseensa liittyvä osaamista

Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Repin-instituutin kuvataidekoulutus välittää kasainvälisesti arvostetun Pietarin taideakatemian taidekasvatuksen menetelmiä ja keskittyy klassisen maalauksen ja piirustuksen opetukseen. Opetus tapahtuu samoin kuin Pietarin taideakatemiassa ja pyrkii antamaan opiskelijoille perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen tarvitsemista taidoista.

Kasvatus / Ohjaus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ryhmäanalyyttinen työnohjaajakoulutus (60 op) Alkaen 5 900 EUR + alv 24 % Kotka 22.1.2021
Coaching
Ratkaisukeskeinen valmentaja (20 op) Alkaen 1 750 EUR + alv 0 % Kouvola 27.10.2020
Opetus / Pedagogiikka
Lasten Tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutus (40 op) Alkaen 3 450 EUR + alv 0 % Kotka 20.5.2021
Voimauttavan valokuvan perusteet (10 op) Alkaen 1 850 EUR + alv 0 % Kotka
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Vuorovaikutuskoulutus: Tunteet ja kohtaaminen työelämässä ja elämässä Alkaen 395 EUR + alv 0 % Kouvola 24.11.2020
Sosiaali- ja terveysala
Hoitotyö
Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä (3 op) Alkaen 590 EUR + alv 0 % Kouvola 9.10.2020
Psykiatria / Mielenterveystyö
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) Alkaen 4 500 EUR + alv 0 % Kouvola 26.10.2020
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus (30 op) Alkaen 2 800 EUR + alv 0 % Kouvola 14.4.2021
Ratkaisukeskeinen nuorisoterapeutti/valmentaja (20 op) Alkaen 2 450 EUR + alv 0 % Kouvola 1.2.2021
Taideterapia
Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op) Alkaen 1 700 EUR + alv 0 % Kotka 17.10.2020

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.