Uutta oppia maksutta – ilmoittaudu Webinaaripäivään 10.12.2020!

Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa.

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Ammatillista täydennyskoulutusta järjestetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Avoin yliopisto-opetus

Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. Opetusta järjestetään iltaisin ja viikonloppuisin, ja tarjontaa on kaikkina vuodenaikoina.

Opintoja voi hyödyntää monella eri tavalla. Opiskelija voi mm.

• ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoaan
  • täydentää aiempia opintojaan
  • tutustua eri tieteenaloihin ja yliopistolliseen opetukseen
  • aloittaa tutkintotavoitteisen opiskelun
  • parantaa yleissivistystään
  • lisätä omaan harrastukseensa liittyvä osaamista

Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Repin-instituutin kuvataidekoulutus välittää kasainvälisesti arvostetun Pietarin taideakatemian taidekasvatuksen menetelmiä ja keskittyy klassisen maalauksen ja piirustuksen opetukseen. Opetus tapahtuu samoin kuin Pietarin taideakatemiassa ja pyrkii antamaan opiskelijoille perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen tarvitsemista taidoista.

Kasvatus / Ohjaus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ryhmäanalyyttinen työnohjaajakoulutus (60 op) Alkaen 5 900 EUR + alv 24 % Kotka 22.1.2021
Opetus / Pedagogiikka
Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutus (40 op) Alkaen 3 450 EUR + alv 0 % Kotka 20.5.2021
Liiketoiminta
Tulevaisuudentutkimuksen perusopinnot (25 op) Alkaen 560 EUR + alv 0 % Useita (2) 12.1.2021
Markkinointi / Viestintä
Sujuvan sisältömarkkinoinnin perusteet Alkaen 130 EUR + alv 0 % Verkossa 9.3.2021
Sosiaali- ja terveysala
Seksuaalineuvontakoulutus (30 op) 1 vuosi Alkaen 2 350 EUR + alv 0 % Kouvola 11.5.2021
Seksuaaliterapiakoulutus (30 op) 1 vuosi Alkaen 3 100 EUR + alv 0 % Kouvola 26.8.2021
Psykiatria / Mielenterveystyö
Puutarhaterapia & Green Coach -koulutus (15 op) Alkaen 1 900 EUR + alv 0 % Kotka 17.9.2021
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus (30 op) Alkaen 2 800 EUR + alv 0 % Kouvola 14.4.2021
Ratkaisukeskeinen nuorisoterapeutti/valmentaja (20 op) Alkaen 2 450 EUR + alv 0 % Kouvola 1.2.2021
Taideterapia
Ratkaisukeskeisen taideterapian perusteet (20 op) Alkaen 2 590 EUR + alv 24 % Kotka 18.9.2021

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.