Kymenlaakson kesäyliopisto

Osaamisen kehittäjä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava maakunnallinen aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota kymenlaaksolaisille laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa.

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Ammatillista täydennyskoulutusta järjestetään työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Avoin yliopisto-opetus

Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.

Opintoja voi hyödyntää monella eri tavalla. Opiskelija voi mm.

• ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoaan
  • täydentää aiempia opintojaan
  • tutustua eri tieteenaloihin ja yliopistolliseen opetukseen
  • aloittaa tutkintotavoitteisen opiskelun
  • parantaa yleissivistystään
  • lisätä omaan harrastukseensa liittyvä osaamista

Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Repin-instituutin kuvataidekoulutus välittää kansainvälisesti arvostetun Pietarin taideakatemian taidekasvatuksen menetelmiä ja keskittyy klassisen maalauksen ja piirustuksen opetukseen. Opetus tapahtuu samoin kuin Pietarin taideakatemiassa ja pyrkii antamaan opiskelijoille perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen tarvitsemista taidoista.

Repin-instituutti tarjoaa pitkän koulutusohjelman lisäksi myös lyhytkursseja.

Henkilökohtainen kehitys
Itsensä johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
NPA (Non-Personal-Awareness -taidoilla tuloksiin) Verkossa 14.10.2022
Vahvuudet ja hiljainen tieto hyödyksi työssä Alkaen 335 EUR + alv 0 % Verkossa 23.9.2022
Johtaminen
Esimieskoulutus
Hyveet ja luonteenvahvuudet positiivisessa johtamisessa ja työyhteisöissä (5 op) Alkaen 595 EUR + alv 0 % Verkossa 3.11.2022
Positiivinen johtaminen ja organisaatio (5 op) Alkaen 595 EUR + alv 0 % Verkossa 22.8.2022
Kasvatus / Ohjaus
Kouluttajakoulutus
Ratkaisukeskeinen valmentaja (20 op) 1 vuosi Alkaen 1 750 EUR + alv 0 % Kouvola 16.2.2022
Kommunikointi
Vuorovaikutus
Ymmärrätkö itseäsi ja muita? - Syventävä vuorovaikutustaitojen koulutus 3 op Alkaen 450 EUR + alv 0 % Kouvola 17.3.2022
Markkinointi / Viestintä
Tapahtumatuotanto
Elämysmarkkinointi ja kokonaisvaltaisen elämyksen tuottaminen 3 päivää Alkaen 480 EUR + alv 0 % Kouvola 17.2.2022
Taide / Kulttuuri
Plein Air -akvarellimaalauskurssi Alkaen 220 EUR + alv 0 % Kotka 1.8.2022
Repin-instituutin kuvataidekoulutus 1 vuosi Alkaen 2 700 EUR + alv 0 % Kotka 31.8.2022
VESI -maalauskurssi Kotkassa Alkaen 225 EUR + alv 24 % Kotka 28.6.2022

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Kymenlaakson kesäyliopisto täytä seuraavat tiedot: