Osaamisen kehittäjä lähellä sinua

Kymenlaakson kesäyliopisto on asiakkaiden tarpeista lähtevä korkea-asteen koulutuspalveluja tuottava aikuiskoulutus- ja kehittämisorganisaatio, jonka tehtävä on tarjota laadukasta ja monipuolista koulutusta. Ajan ilmiöihin tartutaan, ja eri aloilla tapahtuviin muutoksiin reagoidaan kehittämällä koulutustarjontaa jatkuvasti. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa ja Kouvolassa, mutta verkkokoulutuksissa osallistujia on ympäri Suomen.

Kymenlaakson kesäyliopisto järjestää ammatillista täydennyskoulutusta työelämän tarpeiden mukaisesti. Tarjolla on myös erilaisia hyvinvointiin ja harrastuksiin liittyviä kursseja. Kurssien kautta voit saada ajatuksia oman hyvinvoinnin lisäämiseen tai löytää uudenlaista harrastustoimintaa. Avoin yliopisto tarjoaa kaikille kiinnostuneille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta mahdollisuuden osallistua yliopiston opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.  Lisäksi kesäyliopiston yhteydessä toimii Suomessa ainutlaatuinen klassisen kuvataiteen opetusta antava Repin-instituutin kuvataidekoulutus.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittämiseen tähtäävä koulutus edistää tasa-arvoa ja työssä kehittymistä sekä auttaa kohtaamaan erilaisia muutostarpeita. Kymenlaakson kesäyliopisto toimii yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa ja tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta eri aloille. Täydennyskoulutusta toteutetaan lyhytkursseina ja pitkäkestoisina koulutusohjelmina.

Pitkäkestoisille täydennyskoulutuksille määritellään osaamistavoitteet, joiden pohjalta opiskelijan opintosuorituksen arviointi tapahtuu. Opiskelijan suostumuksella hänen suoritustietonsa voidaan tallentaa KOSKI-tietovarantoon, joka on Opetushallituksen ylläpitämä koulutusten opintosuoritus- ja tutkintotietoja sisältävä valtakunnallinen tietovaranto. Mahdollisuus saada KOSKI-suoritusmerkintä koulutuksesta on mainittu verkkosivuillamme koulutuksen tiedoissa.

Repin-instituutin kuvataidekoulutusRepin-instituutti

Kuvataidekoulutus keskittyy klassisen maalaustaiteen ja piirustuksen sekä plastisen anatomian, perspektiivin ja sommittelun opetukseen. Opetus antaa opiskelijoille kattavat perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen välttämättömistä taidoista. Koulutus kasvattaa mm. valmiuksia taide- ja kulttuurialan jatko-opintoihin. Repin-instituutti tarjoaa koko lukuvuoden kestävän koulutusohjelman lisäksi myös lyhytkursseja ja Master Class -kursseja visuaalisten alojen ammattilaisille.

Avoin yliopisto-opetus

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa alueen laajimman valikoiman avoimen yliopiston kursseja. Avointa yliopisto-opetusta järjestetään kiinteässä yhteistyössä yliopistojen kanssa, ja opetus vastaa laadultaan ja tasoltaan yliopiston perusopetusta. Yliopistojen tiedekunnat ja ainelaitokset vastaavat opetuksen laadusta hyväksymällä avoimen opetuksen opetussuunnitelmat ja opettajat. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa. Opinnot voi kuitenkin liittää yliopistotutkintoon, mikäli opiskelija saa opinto-oikeuden yliopistosta.

Henkilökohtainen kehitys Kesto Hinta Paikka Alkaa
Energy at Work – ohjaaja (15 op) Alkaen 2 450 EUR + alv 0 % Kouvola 11.11.2022
Johtaminen
Positiivinen ja yhteisöllinen johtaminen -asiantuntijakoulutus (40 op) Alkaen 2 850 EUR + alv 0 % Verkossa 23.1.2023
Systemic Green Coach ® (35 op) Alkaen 3 100 EUR + alv 0 % Kouvola 17.2.2023
Esihenkilökoulutus
Hyveet ja luonteenvahvuudet positiivisessa johtamisessa ja työyhteisöissä (5 op) Alkaen 595 EUR + alv 0 % Verkossa 3.11.2022
Sosiaali- ja terveysala
Eläinavusteinen valmentaja – SFAAT® (30 op) Alkaen 2 200 EUR + alv 0 % Kotka 8.2.2023
Seksuaalineuvontakoulutus (30 op) 1 vuosi Alkaen 2 790 EUR + alv 0 % Kouvola 13.12.2022
Lastensuojelu / Perhetyö
Lähisuhdeväkivaltatyön osaaja (10 op) 5 päivää Alkaen 1 800 EUR + alv 0 % Kouvola 12.11.2022
Psykiatria / Mielenterveystyö
Lyhytterapeuttikoulutus 2023-2025 (50 op) 2 vuotta Alkaen 4 600 EUR + alv 0 % Kouvola 23.1.2023
Mininepsy – Ratkaisukeskeinen työote asiakkaan kohtaamisessa 2 päivää Alkaen 375 EUR + alv 0 % Verkossa 8.11.2022
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (30 op) 9 kuukautta Alkaen 2 795 EUR + alv 0 % Kotka 1.2.2023

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Kymenlaakson kesäyliopisto? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kymenlaakson kesäyliopisto

Hovioikeudenkatu 6
45100 Kouvola

www.kymenlaaksonkesayliopisto.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Kymenlaakson kesäyliopisto täytä seuraavat tiedot: