Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
320 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 320 EUR)
joustava aloitus
   
Forssa
Työelämän tutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Tutkinnon suorittajalla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan osaamista. Hän käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Hän verkostoituu ammatillisesti ja kehittää suunnitelmallisesti liiketoiminnan osaamistaan. Hänellä on valmiudet yrittäjyyteen ja lähiesimiestehtäviin. Tutkinnon suorittaneen osaaminen vaihtelee osaamisaloittain sekä valinnaisten tutkinnon osien mukaan. Valittavia osaamisaloja on:

Myyntityön osaamisala. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita vastuullisista myyntitehtävistä tai toimivat jo alalla ja haluavat menestyä työssään. Koulutuksen avulla kehität myyntitaitojasi sekä työpaikkasi myyntitoimintoja.

• Taloushallinnon osaamisala.Koulutus on tarkoitettu henkilöille jotka työskentelevät erilaisissa taloushallinnon tehtävissä; kirjanpitäjänä, palkanlaskijana tai talouden suunnittelussa. Päivitä tai laajenna osaamistasi työn ohessa.

Lisätietoja

Opettajat Esa Pussinen (myyntityön osaamisala), puh.  040 7267204  ja  Satu Oja (taloushallinnon osaamisala), 0401854412, sähköpostit etunimi.sukunimi(@)lhkk.fi

Myös joustava aloitus mahdollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: