Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
320 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 320 EUR)
Joustava aloitus
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Forssa
Työelämän tutkinnot
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala

Koulutuksen tavoitteena on omien myyntitaitojen kehittäminen tuottamaan lisäarvoa asiakkaille asiakasymmärryksen ja ratkaisukeskeisen myyntityön osaamisen kautta. Tavoitteena on myös uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien osaamisen syventäminen.

Hyötynä ovat mm. kustannustehokkkuus ja ajansäästö suunnitelmallisuuden parantaminen, asiakassuhteiden ja asiakastyytyväisyyden paraneminen, oman myynnin kasvu sekä yrityksen kannattavuuden paraneminen. Saat myös samalla konkreettisia työkaluja työsi kehittämiseen, niin asiakaspalvelussa, myynnissä kuin asiakkuuksien hoitamisessa.

Sisältönä mm.

 • Toimintaympäristö ja liikeidea
 • Kannattava asiakaspalvelu ja myyntityön tuloksellisuus
 • Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu ja myyntityö
 • Asiakkuuksien hoitaminen
 • Myyntityö
 • Myynnin kanavat
 • Työyhteisötaidot, työympäristö ja turvallisuus
 • Kaupan alan lainsäädäntö ja muutokset
 • Vuorovaikutus ja viestintä
 • Ajankäyttö ja työssäjaksaminen

Taloushallinnon osaamisala

Työelämän vaatimukset taloushallinnon ammattilaisille ovat muuttuneet sähköisen toiminnan ja automaation lisääntyessä. Tämän päivän osaajilta edellytetään sujuvaa tietotekniikan osaamista ja hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja taloushallinnon ydinosaamisen lisäksi.

Koulutuksen kautta saat varmuutta oman työsi hoitamiseen ja päivitettyä osaamisesi tulevaisuuden vaatimusten mukaiseksi.

Sisältönä mm.

 • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
 • Palkanlaskennan hoitaminen
 • Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen
 • Taulukkolaskennan hyödyntäminen taloushallinnon tehtävissä

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Myyntityön osaamisala on tarkoitettu sinulle, joka teet työtä asiakaspalvelun ja kaupan parissa, ja sinulla on halu menestyä ja kehittyä alasi ehdottomaksi ammattilaiseksi, jolle asiakkaan palveleminen on numero yksi.

Talousahallinnon osaamisala on tarkoitettu sinulle, joka teet työtä taloushallinnon työtehtävien parissa, ja sinulla on halua menestyä ja kehittyä ammatissasi ja laajentaa osaamistasi eri osa-alueille.

Kustannukset

Osallistumismaksu 320€.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oman alueesi oppisopimusviranomaiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: