Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
2,5 vuotta
31.10.2022
suomi
   
Lähiopetus
Forssa
Tutkinto
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija

Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravitsemisalan perustutkinto. Valinnaisten tutkinnon osien valinnoilla voit suunnata osaamistasi omiin tärkeisiin painopisteisiisi.

Saat valmiudet työskennellä monipuolisissa ravintolaympäristöissä. Työpaikkoina voi olla mm. henkilöstöravintolat, lounasravintolat, ruokaravintolat, liikenneasemat, varuskunnat, julkisen sektorin ammattikeittiöt sekä kahvilat.

Kohderyhmä
Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille.

Toteutus
Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoria opinnoista, luennoista, opetuskeittiö työskentelystä, ryhmä työskentelyistä, työpaikkakäynneistä, työssäoppimisista sekä projektitöistä.

Kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Opiskelija kustantaa itse oppikirjat sekä muun tarvittavan opetusmateriaalin. Perustutkinto suorittaville opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupuuro ja lounas (ei koske oppisopimus, eikä työvoimapoliittisessa koulutuksessa opiskelevia).

Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija täytä seuraavat tiedot: