Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Muistihoitajan koulutusohjelma (30 op)

Psyko-Team
Yhteenveto
1 vuosi
2 000 EUR + alv 24 % (yht. 2 480 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
Kysy seuraavaa toteutusta 
2 000 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Muistihoitajan koulutusohjelma (30 op)

Muistihoitajan ja muistineuvojan koulutus, Suomen Psykologinen Instituutti

Osallistu Suomen suosituimpaan muistihoitajakoulutusohjelmaan

Suomen Psykologinen Instituutti järjestää Suomen ylivoimaisesti suosituimman muistihoitajien koulutusohjelman, jonka on suorittanut jo liki 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Tämä koulutusohjelma ei ole pelkästään suosituin, vaan myös monipuolisin ja vaativin.

Koulutus antaa valmiudet toimia muistipoliklinikan lääkärin työparina sekä vaativissa muistihoitajan tai muistineuvojan tehtävissä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja yksityisen sektorin palveluksessa. Muistihoitaja osaa toimia muistisairaiden ja heidän läheistensä ammatillisena tukena kaikissa sairauden vaiheissa.

Koulutuksesta monipuoliset valmiudet muistihoitajan työhön

Koulutuksen keskeisenä lähtökohtana on potilaan ja hänen perheensä kunnioittaminen ja arvostaminen sekä muistisairaan oikeuksien kunnioittaminen. Koulutus pohjaa näyttöön perustuviin psykososiaalisiin hoitomenetelmiin ja psykoterapeuttiseen ajatteluun. Taustaviitekehyksiä ovat gerontologia, psykologia, psykoterapia, neurologia ja yleislääketiede.

Muistihoitajan koulutuksen tavoitteena on antaa laajat tiedot eri muistisairauksista, niiden vaikutusmekanismeista ja hoitomuodoista sekä diagnostisista arviointityökaluista ja -menetelmistä.

Koulutuksen sisältö

  1. Kognitiiviset, psykoemotionaaliset ja sosiaaliset prosessit elämänkaaressa
  2. Muistisairaudet – syyt ja seuraukset
  3. Laadukas ammatillinen vuorovaikutus
  4. Muistisairauksien tutkimus- ja arviointimenetelmien lisäpätevyyskoulutus
  5. Muistisairaan kuntouttavan hoitotyön sertifikaatti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muistihoitajan koulutusohjelma (30 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Suomen Psykologisen Instituutin järjestämä Muistihoitajan koulutus on tarkoitettu antamaan lisäpätevyyden muistihoitajan tehtäviin sosiaali- tai terveydenhuollon peruskoulutuksen suorittaneille henkilöille (geronomi, sosionomi, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, lähihoitaja).

Aikataulu

Koulutus sisältää verkko-opetusta ja lähiopetuspäiviä. Lähiopetuspäivät (klo 9–16).

Kustannukset

2480€ sisältäen arvonlisäveron 24%. Oman alueen oppisopimustoimistosta voi tiedustella rahoitusta. Työnantaja voi tiedustella myös Ely-keskuksesta muutos-/täsmäkoulutusrahoitusta.

Mikäli maksajana on yksityishenkilö, koulutusmaksu on 2000€ sisältäen arvonlisäveron 24%. Koulutusmaksun voi suorittaa osissa.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muistihoitajan koulutusohjelma (30 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muistihoitajan koulutusohjelma (30 op) täytä seuraavat tiedot: