Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op (2023-2025)

SnellmanEDU
Yhteenveto
2 lukukautta
4 650 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 4 650 EUR)
3.9.2023
   
Hybriditoteutus
Kuopio
Koulutus

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op (2023-2025)

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa keskitytään tulevaisuuden toivottuun tilanteeseen, ei ongelmien syntyyn. Haasteiden sijaan keskitytään nykyhetkeen, tulevaan ja muutoksen käynnistämiseen ja itse ratkaisuihin. Tässä koulutuskokonaisuudessa opitaan mm. tunnistamaan psyykkisen häiriön muodot ja soveltamaan oppimaa sekä käyttämään psykoterapeuttisia työmenetelmiä ja terapeuttisen vuorovaikutuksen periaatteita. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvät valmiudet toimia terapeuttisessa työssä tuloksellisesti.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sisältää psykoterapeuttiset valmiudet 50 op -koulutus antaa valmiudet toimia ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina, ja koulutukseen sisältyy psykoterapeuttisten valmiuksien aihealueet. Koulutuksessa on olennaista prosessimaisuus ja omakohtainen terapeuttinen harjoittelu sekä asiakkaan että terapeutin roolissa. Opinnot suoritettuasi sinulla on kattavat tiedot mielenterveyden palvelujärjestelmästä, laista ja asetuksista sekä valmiudet hakea psykoterapeuttikoulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op (2023-2025), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita psykoterapeuttisista ja ohjauksellisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta omien asiakkaidensa kanssa. Pohjakoulutukseksi soveltuu sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammatillisen opistoasteen, ammattikorkeakoulun tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto. Koulutus on ammatillista täydennyskoulutusta

Kouluttaja

Sarianna Virpikari, kouluttajapsykoterapeutti, vaativan erityistason (ratkaisukeskeinen) ja erityistason (kognitiivinen) psykoterapeutti, psykiatrian sairaanhoitaja YAMK, terveystieteiden maisteri, ammatillinen opettaja, työnohjaaja, seksuaalineuvoja

Aku Saastamoinen, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, työnohjaaja, sairaanhoitaja

Kustannukset

4650 €

Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op (2023-2025)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

SnellmanEDU

SnellmanEDU – sijoita itseesi, kehitä osaamistasi

SnellmanEDU:n kesäyliopiston toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet. SnellmanEDU järjestää vuosittain yli 250 koulutusta. Lähiopetuksen osalta toiminta-alueena on Pohjois-Savo. Etäopetuksessa SnellmanEDU on ollut jo pitkään uranuurtaja....


Lue lisää kouluttajasta SnellmanEDU ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

SnellmanEDU

Viestikatu 3
70600 Kuopio

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op (2023-2025) täytä seuraavat tiedot: