⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Positiivisella johtamisella hyvinvoiva organisaatio

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 36 kuukautta
Kesto
n. 36 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Positiivisella johtamisella hyvinvoiva organisaatio

Taitotalo
Hyvällä johtamisella saavutetaan todistetusti mitattavia tuloksia organisaatioissa. Positiivisessa johtamisessa korostuvat pehmeämmät arvot ja tunneäly.

Tänään johtajilta vaaditaan enemmän inhimillisiä, ihmislähtöisiä taitoja perinteisen johtamisen oheen. Hyvällä johtamisella saavutetaan todistetusti mitattavia tuloksia organisaatioissa. Positiivisessa johtamisessa korostuvat pehmeämmät arvot ja tunneäly; työ, menestys ja raha eivät näyttäydy enää keskiössä. Erityisesti sukupolvi Z arvostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa, lisäksi työpaikkaa valittaessa korostuvat hyvä johtaminen, vastuullisuus sekä arvot.

Positiivisen, osallistavan johtamisen menetelmillä on mahdollista luoda moderni ja humaani työkulttuuri, josta kaikki hyötyvät. Positiivinen johtaminen perustuu psykologian johtamisteorioihin ja korostaa ihmistä oppivana, itseohjautuvana yksilönä, jolla on kullakin omat vahvuutensa. Vahvuusajattelu mahdollistaa työn imun ja tunteen onnistumisesta. Positiivinen johtajuus korostaa vuorovaikutuksen merkitystä; läsnäoloa ja kuuntelua. Positiivisella johtajuudella on mahdollisuus rakentaa positiivinen, hyvinvoiva organisaatio. 

Valmennuksessa tutustutaan positiivisen johtamisen teoriaan sekä vahvuusajatteluun. Käymme myös läpi, miten sen avulla luodaan moderni, yksilöt huomioiva työyhteisö ja miten positiivisen johtamisen avulla saadaan aikaiseksi mitattavia tuloksia. 

Räätälöimme yrityskohtaisiin tarpeisiinne sopivan valmennuksen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Positiivisella johtamisella hyvinvoiva organisaatio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Positiivisella johtamisella hyvinvoiva organisaatio? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu