Sisäiset auditoinnit

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
26.4.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Taitotalo

Sisäiset auditoinnit

Sisäisillä auditoinneilla seurataan yrityksen toiminta- ja laatujärjestelmän toimivuutta. Auditointien tulosten perusteella kehitetään yrityksen toimintaa. Hyvin toteutettu auditointiprosessi on tehokas kehittämisen väline! Tällä kurssilla käydään läpi ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 standardien vaatimuksia sisäisille auditoinneille.

Sisäiset auditoinnit tuovat kattavan läpileikkauksen yrityksen toimintaan ja kartoittavat kehityskohteita. Sisäiset auditoinnit ovat merkittävä osa yrityksen kehittämistä. Myös laatujärjestelmä edellyttää systemaattista auditointia ja siitä saadun tiedon hyödyntämistä kehittämisessä.

Hyvin suoritettu ja osaavien auditoijien suorittama sisäinen auditointi on erinomainen väline varmistaa, että toimitaan sovitulla tavalla. Se mittaa yrityksen suorituskykyä luotettavasti. Auditoinnista kertyy myös yrityksen johtamista tukevaa tietoa.

Koulutuksesta saat välineitä auditointiprosessin kehittämiseen sekä tietoa siitä, miten auditoinnit palvelevat yrityksen toimintajärjestelmän ja laatujärjestelmän ylläpitoa sekä jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Kurssin tarkempi sisältö löytyy ilmoittatumislinkin ohjelma -painikkeen takaa.

Koulutuksen jälkeen osaat toteuttaa sisäisiä auditointeja ja ymmärrät sisäisten auditointien merkityksen yrityksen kehittämisen välineenä. Kurssilta saat välineitä auditointiprosessin kehittämiseen sekä tietoa siitä, miten auditoinnit palvelevat yrityksen laatujärjestelmän ylläpitoa ja jatkuvaa toiminnan kehittämistä.

Kehitä yrityksen toimintaa sisäisillä auditoinneilla!

Ohjelmassa

  • millaisia erilaisia auditointeja ja arviointeja yrityksissä on
  • miten prosessi toteutetaan
  • keitä osallistuu arviointeihin
  • miten arvioinnit raportoidaan.

Koulutus on kaksipäiväinen, mutta halutessasi voit osallistua vain toiseen päivään.
Huomaa tällöin oikea ilmoittautumislinkki.

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on tarkoitettu laatupäälliköille, johdon edustajille ja henkilöille, jotka suorittavat tai tulevat suorittamaan arviointeja.

Määräalennukset

  • 3–4 osallistujaa samasta yrityksestä: alennus 15 % kaikille
  • 5 tai useampi osallistuja samasta yrityksestä: alennus 20 % kaikille
  • Määräalennukset lasketaan voimassa olevasta hinnasta.
  • Määräalennus myönnetään, kun kaikki osallistumiset ilmoitetaan samalla lomakkeella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäiset auditoinnit, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäiset auditoinnit? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäiset auditoinnit täytä seuraavat tiedot: