Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä

Tampereen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kesto: 2 päivää
Hinta: 170 EUR (arvonlisäverotonta)
Haku päättyy: 4.11.2018
Aloituspäivämäärä: 17.11.2018 12:00
   
Paikkakunta: Tampere
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä

Voicefulness®-koulutuksessa harjoitetaan läsnäoloa ja kehotietoisuutta oman äänen avulla. Lisäksi opitaan keinoja, joilla omaa ääntä voi hyödyntää stressin hallinnassa ja vireystason säätelyssä. Koulutuksessa etsitään lähestymistapoja oman ääni- ja tunneilmaisun avaamiseen sekä oman äänen hyväksymiseen. Koulutus tarjoaa myös uudenlaista näkökulmaa asiakastyöhön. Koulutuksessa pohditaan muun muassa sitä, miten sanaton ääni voi avata väylää aidolle kohtaamiselle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus alkaa lyhyellä luento-osuudella, jossa pohdimme kehon, äänen, tunteiden ja tietoisuuden yhteyttä. Voicefulness-harjoituksissa kokeilemme, miltä erilaiset äänet tuntuvat kehossa. Omaa ääntä käytetään kehon sisäisen tuntoaistin herkistämiseen, jännittyneiden kehon alueiden tarkempaan havainnointiin ja jännitysten purkamiseen. Tavoitteena on myös avata kokemusta siitä, millaista on tuottaa ääntä nauttien ja ilman suorituspaineita.

Harjoitukset tehdään ryhmässä, rauhallisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Kukin saa tehdä harjoitteet omista lähtökohdistaan keskittyen omaan kehoonsa ja ääneensä.

Koulutukseen on  orientoiva ennakkotehtävä, joka lähetetään opiskelijoille sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Opettaja antaa kurssin päätteeksi kotitehtävän, jonka purku tapahtuu sähköpostitse kahden viikon kuluessa kurssin päättymisestä.

Kurssilaisille tiedoksi ennen koulutuksen alkamista:

  • Pukeudu kiristämättömiin, mukaviin vaatteisiin. Huomioi erityisesti, että housut eivät kiristä vyötäröltä istuessakaan.
  • Ota lämmintä vaatetta (villatakki, huivi tms.) mukaan.
  • Ota mukaan vesipullo ja muistiinpanovälineet.
  • Voit ottaa oman joogamattosi mukaan, mutta koulutustilassa on myös jumppapatjoja.
  • Vältä hajusteiden käyttöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ammatillisena täydennyskoulutuksena Voicefulness soveltuu esimerkiksi opetus-, kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille, luovien ryhmien vetäjille, äänityöntekijöille (opettajat, myyjät, näyttelijät, laulajat), musiikkiterapeuteille sekä muille kuntoutus- ja terapiatyötätekeville.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä musiikillisia tai laulullisia taitoja eikä aiempaa kokemusta äänen harjoittamisesta.

Aikataulu

Koulutus järjestetään la 17.11. klo 12-17.30 ja su 18.11. klo 10-15.30 Tampereen kesäyliopiston koulutustiloissa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Anne Tarvainen (FT). Anne on äänikouluttaja, laulaja, lauluntutkija ja Voicefulnessin® kehittäjä. Hän on opettanut vuodesta 2001 mm. äänenhuoltoa, rentouttavaa ääntä ja ääni-improvisaatiota. Annen erityisosaamisalueita ovat kehotietoisuuden harjoittaminen, ääneen liittyvä tunnetyöskentely, ääni-improvisaatio, äänentuoton fysiologia, läsnäolon ja herkkyyden merkitys äänenkäytössä sekä ihmisäänen rentouttavat ja eheyttävät vaikutukset.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 170 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen kesäyliopisto Facebookissa

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto

Kaikille avointa opetusta Tampereen kesäyliopistossa

» Tampereen kesäyliopisto somessa Tampereen kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta kaikille, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikursseja sekä abi- ja lukiolaiskursseja Pirkanmaalla. Tampereen kesäyliopistossa opiskelee vuosittain noin 5000 opiskelijaa 500:lla eri kurssilla tai koulutuskokonaisuudessa.  Tampereen kesäyliopisto järjestää eri yliopistojen ja korkeakoulujen opintovaatimusten mukaista avointa korkeakouluopetusta useissa...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen kesäyliopisto

Yliopistonkatu 60 A
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
tampereenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (5,0)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Voicefulness® – tietoista läsnäoloa äänessä täytä seuraavat tiedot: