🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Juomien myynti ja tarjoilu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
3 - 4 kuukautta
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta
   
Lähiopetus
Nokia
Tutkinto
 Juomien myynti ja tarjoilu | Tredu

Juomien myynti ja tarjoilu

Sinulle, joka olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, juomien valmistamisesta ja tarjoilusta sekä työstä ravintola-alalla. Juomien tarjoilu ja myynti -koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutuksen hyödyt

Koulutuksessa opit palvelemaan asiakkaita, rekisteröimään myyntiä sekä laskuttamaan asiakkaita. Opit erilaisten juomien myyntiä, valmistusta ja tarjoilua sekä valmistelemaan baarin työpisteen sekä ravintolan asiakastilat myyntitilannetta varten. Opit juomien tuotetuntemusta sekä aktiivista myyntityötä.

Koulutuksen sisältö

  • juomatuotteiden tuntemus
  • turvallisuus asiakasympäristössä
  • työvälineet ja laitteet
  • asiakaspalvelu ja myynti
  • alakohtainen kielitaito
  • anniskelupassi

Hyvä asiakaspalvelija on motivoitunut, oma-aloitteinen ja luonteva asiakaspalvelussa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat: myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot, kielitaito, joustavuus, vastuuntunto, tieto- ja viestintätekniset taidot, taloudellinen ajattelu, sekä yrittäjämäinen asenne.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juomien myynti ja tarjoilu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kaikki asiakaspalvelusta, juomien valmistamisesta, sekä tarjoilusta kiinnostuneet.

Aikataulu

Koulutuksen arvioitu kesto on noin 3-4 kuukautta.

Koulutuspaikka

Opinnot muodostuvat lähiopetuksesta ja pääsääntöisesti työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Kustannukset

Perustutkinnon tutkinnon osien suorittaminen on maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Juomien myynti ja tarjoilu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Juomien myynti ja tarjoilu täytä seuraavat tiedot: