Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi!

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Kahdeksan valmennuspäivää
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi! / Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi!

Koulutuksen tavoitteena on oppia tekemään SOME-videoita ketterästi ja helposti mobiililaitteella! Videoiden avulla kohennat näkyvyyttäsi SOME:ssa, parannat myynti- ja markkinointityötäsi ja nappaat haltuusi uusia seuraajia SOME-maailmassa. Videot leviävät SOME:ssa tehokkaasti ja näkyvyyden varmistamiseksi on tarjolla paljon keinoja.

Koulutuksen hyödyt

Osallistujilla on koulutuksen jälkeen osaamista tehdä omaan tai yrityksensä käyttöön SOME-videoita (mm. sisällöntuotanto, käsikirjoitus, kuvaus ja editointi) ja kyky käyttää videoita markkinoinnin työkaluna esimerkiksi YouTubessa ja sitä kautta muissakin SOME-kanavissa.

Kuvaaminen perustuu mobiilikuvaamiseen omalla puhelimella, ja editoinnin suhteen käydään läpi sekä mobiili- että tietokonepohjaisia editointiohjelmia. Koulutuksessa tarjotaan sekä maksuttomia että maksullisia sovelluksia, joilla videotuotantoa voidaan toteuttaa. Näin jokaisen on mahdollista käyttää helposti ja tarvittaessa maksutta näitä sovelluksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi!, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen on mahdollista osallistua ilman aikaisempaa osaamista videotuotannosta, koska liikkeelle lähdetään perusteista.

Kustannukset

Koulutuksen hinta: 500 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi!? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adobe-koulutuksiin 100€ etu

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja Premiere Rush -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kevytvideotuotannon perusteet – opi tekemään SOME-videoita ketterästi! täytä seuraavat tiedot: