Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Kysy seuraavaa aloitusta
 Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut

Pätevöidy finanssialan ammattilaiseksi rahoitus-, sijoitus- tai vakuutusalalle. Vahva alan osaaja auttaa asiakasta hyödyntämään paremmin palveluja ja saa palvelut tuottamaan tulosta.

Finanssialalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto sopii rahoitus-, sijoitus- tai vakuutusalalla työskenteleville henkilöille, joka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työ- tai työssäoppimispaikkaa, sillä ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä.

Mikäli sinulla on tutkinnon edellyttämä osaaminen jo hankittu esim. työssä, voit hakeutua suoraan näyttöön ilman koulutukseen osallistumista.

Pankkitoimihenkilö, sijoitusneuvoja ja vakuutustoimihenkilö

Liiketoiminnan ammattitutkinto, finanssipalveluiden osaamisala suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai omaehtoisena koulutuksena koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus.

Koulutus toteutetaan työssäoppimispainotteisesti eli suurin osa osaamisen kehittämisestä tapahtuu työ- tai työssäoppimispaikalla. Lisäksi koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa sekä verkko-opintoja. Liiketoiminnan ammattitutkinto, finanssipalveluiden osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista, jotka valitaan opiskelijan osaamisen ja työtehtävien pohjalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Finanssialalle suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinto sopii rahoitus-, sijoitus- tai vakuutusalalla työskenteleville henkilöille, joka haluavat kehittää omaa ammattitaitoaan.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus

  • Koko tutkinto: 150 €
  • Osatutkinto: 100 € 

Omaehtoinen koulutus

  • Koko tutkinto: 400 €
  • Osatutkinto: 200 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Finanssipalvelut täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: