Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
22.9.2020 - 30.11.2021
Haku päättyy: 4.9.2020
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti

Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti

Nautitko työstä markkinointiviestinnän tai myynnin ja asiakaspalvelun parissa? Oletko valmis vastaamaan markkinoinnin ja myyntialan tulevaisuuden haasteisiin nopeasti muuttuvissa toimintaympäristöissä?

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala voi olla juuri oikea koulutus sinulle.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suoritettuasi voit toimia vaativissa ja monipuolissa myynnin, markkinointiviestinnän tai palvelujen tehtävissä.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työ- tai työssäoppimispaikkaa, sillä ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Mikäli sinulla on tutkinnon edellyttämä osaaminen jo hankittu esim. työssä, voit hakeutua suoraan näyttöön ilman koulutukseen osallistumista.

Myyntipäällikkö, markkinointisuunnittelija, visualisti ja projektipäällikkö

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala suoritetaan joko oppisopimuksella (työsuhteessa) tai koulutussopimuksella (ei työsuhdetta). Koulutuksen alkaessa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus.

Koulutus toteutetaan työssäoppimispainotteisesti eli suurin osa osaamisen kehittämisestä tapahtuu työ- tai työssäoppimispaikalla. Lisäksi koulutukseen kuuluu lähiopetusta oppilaitoksessa sekä verkko-opintoja.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta, jotka valitaan opiskelijan osaamisen ja työtehtävien pohjalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, jos sinulla on vahva kokemus käytännön myyntityöstä tai toimit markkinointiviestinnän tehtävissä ja haluat kehittää ammattitaitoasi tai sinulla on perustiedot ja -taidot markkinointiviestinnästä ja jonkin verran alan työkokemusta.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus

  • Koko tutkinto: 150 €
  • Osatutkinto: 100 € 

Omaehtoinen koulutus

  • Koko tutkinto: 400 €
  • Osatutkinto: 200 € 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto - Markkinointiviestintä ja myynti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Viestinnän ammattitapahtuma

Miten rakentaa brändistä entistä vastuullisempi ja vahvempi? ProCom-päivä 23.10 kokoaa yhteen viestinnän ammattilaiset – ilmoittaudu mukaan livenä tai streamin kautta!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: