Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
180 osaamispistettä
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Valmennus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa myynnin, markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin osaamista sekä organisaation toimintaa, tilaisuuden verkostoitua ammatillisesti ja suorittaa tutkinto työn ohessa ammattitaitoisten kouluttajien ja muiden alan asiantuntijoiden johdolla.

Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan jo olemassa oleva osaaminen, aikaisempi koulutus ja kokemus. Ammattitaito osoitetaan näytöissä, jotka suunnitellaan yhdessä opiskelijan ja työpaikan kehittämistarpeiden mukaan.

Valmennuksen käyneellä on vahva myynnin ja markkinointiviestinnän johtamisen ja kehittämisen osaaminen. Digitaalinen markkinointikoulutus antaa ajantasaiset ja monikanavaiset työkalut markkinoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän koulutus (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnänvalmennus on tarkoitettu johto-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka työssään suunnittelevat, kehittävät ja johtavat tavoitteellista myyntiä ja markkinointiviestintää.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus

  • Koko tutkinto: 150 €
  • Osatutkinto: 100 €

Omaehtoinen koulutus

  • Koko tutkinto: 500 €
  • Osatutkinto: 250 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto - Myynti ja markkinointiviestintä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: