Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus

Valmennuskeskus Public
Yhteenveto
30 päivää
22.3.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Työvoimakoulutus

Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus

Koulutus on tarkoitettu yrittäjyyteen suuntaaville työnhakijoille, jotka tarvitsevat tukea yritystoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on antaa välineitä ja keinoja tehdä ratkaisu yritystoiminnan aloittamisen suhteen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta osiosta, kartoituksesta, varsinaisesta koulutuksesta ja jatkopäivistä. Kartoitus (5 päivää) on johdanto yrittäjyyteen, jossa osallistuja kartoittaa valmiuksiaan ja motivaatiotaan, sekä arvioi oman liikeideansa kannattavuuden mahdollisuuksia. Lisäksi tuloksena on perustietämys yrittäjyyden mahdollisuuksista ja vaatimuksista sekä kannattavan liiketoiminnan perusteista.

Koulutus (22 päivää) syventää kartoituksen teemoja ja sen tuloksena osallistujilla valmiina omat liiketoimintasuunnitelmansa. Jatkoilla käydään läpi osallistujan suunnitelmien etenemistä ja nostetaan esille koulutuksen tärkeimpiä teemoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa TE-toimistossa. Opiskelijoille maksetaan koulutuksen aikana työttömyysetuutta (mahdollisesti korotettuna) sekä kulukorvausta.

Hae koulutukseen joko täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana toimii koulutuksen numero 695778) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Valinta tehdään hakemusten, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.
Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Koulutuksen aikataulu

11.1.2021 alkava koulutus

  • 11.1.–16.2.2021
  • Jatkopäivät 3.–5.3.2021. 

22.3.2021 alkava koulutus

  • Kartoitus: 22.–26.3.2021
  • Koulutus: 29.3.–29.4.2021
  • Jatkot: 17.–19.5.2021

Koulutuspäivien kesto klo 9–15.

Kartoitus kestää viisi päivää ja tämän jälkeen koulutus 22 päivää. Jatkot kestävät kolme päivää. Yhteensä kesto on siis 30 päivää.

Kartoitukseen osallistuu n. 40 opiskelijaa ja tästä koulutukseen jatkaa n. 20 opiskelijaa. Päätöksen jatkamisesta koulutukseen tekee palveluntuottaja yhdessä osallistujien kanssa. Jatkoille osallistuvat lisäohjausta tarvitsevat opiskelijat, jotka ovat osallistuneet koulutusjaksoon.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, johon voi osallistua kotoa. Tarvitset tietokoneen ja internet-yhteyden.

Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus Public – koulutusta, valmennusta ja ohjausta työelämään ja yrittäjyyteen

Valmennuskeskus Public on valmennusalan perheyhtiö, joka tarjoaa koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja. Valmennuskeskus Publicin valmennuksiin osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Perheyhtiö työllistää yli 100 uravalmentajaa ja kouluttajaa. Valmennuskeskus Public toimii valtakunnallisesti jokaisen ELY-keskuksen alueella. Koko Suomen kattava asiantuntijaverkosto takaa...


Lue lisää kouluttajasta Valmennuskeskus Public ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus Public

Tammasaarenkatu 1, 5. krs
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskuspublic.fi


Seuraa Valmennuskeskus Publicia Facebookissa

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kohti yrittäjyyttä -verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: