Näyttää 1-20 koulutusta 29 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 29 tuloksesta
1
2

DISC-analyysi on avain oman ja toisten vuorovaikutuksen ymmärtämiseen 

DISC-analyysi on työkalu, jonka avulla voidaan havainnollistaa ihmisten luontaisia toimintatapoja. Analyysi toteutetaan itsearviointina. DISC-analyysiin osallistuva vastaa kattavaan kysymyssarjaan, joka tuottaa tietoa osallistujan persoonallisuudesta ja käytöksestä. DISC-analyysi auttaa yksilöä ymmärtämään omaa käytöstään, mutta sen lisäksi DISC antaa ohjeita siihen, miten tulla toimeen erilaisten persoonallisuustyyppien kanssa.

DISC-analyysin tuloksena useimmat ihmiset kuuluvat yhteen tai useampaan DISC-profiiliin, joita on neljä: hallitseva (punainen), vaikuttava (keltainen), vakaa (vihreä) ja yhdenmukainen (sininen). 

  • Hallitseva (D) – suorasukainen, päättäväinen ja tulosorientoitunut
  • Vaikuttava (I) – sosiaalinen, kommunikoiva ja tiiminrakentaja
  • Vakaa (S) – rauhallinen, lojaali ja tiimityöskentelijä
  • Tunnontarkka (C) – järjestelmällinen, tarkka ja ammattimainen

DISC-koulutuksessa saat valmiuksia vuorovaikutustaitojen kehittämiseen työympäristössä

DISC-koulutuksissa tutustutaan DISC-analyysiin, sen tekemiseen ja tulosten tarkasteluun. Koulutukset antavat erityisesti valmiuksia tunnistaa ja tiedostaa ympäröivien ihmisten ja ryhmien toimintamalleja. DISC-koulutukset tarjoavat työkaluja

  • vuorovaikutuksen ja ihmissuhteiden kehittämiseen, 
  • paremman ryhmätyöskentelyn fasilitointiin ja konfliktien käsittelyyn,
  • myyntitaitojen kehittämiseen,
  • onnistuneempaan johtamiseen esimiehenä.

DISC-koulutus auttaa huomioimaan toisten vuorovaikutustarpeita ja vastaamaan omalla käytöksellä toisten tyypillisiin toimintamalleihin. DISC selittää, miksi eri yksilöt priorisoivat toiminnassaan tiettyjä malleja.
 

Kenelle koulutus sopii?

DISC-koulutus on eduksi erilaisissa työtehtävissä, kuten rekrytoinnissa, valmentamisessa, johtamisessa, myynnissä, asiantuntijatehtävissä sekä yrittäjänä. DISC auttaa ymmärtämään paitsi omaa käytöstä, myös hyvin erilaisten persoonien käytöstä. DISC-koulutuksen avulla osaat hahmottaa, kuinka erilaiset toimintatavat saadaan sovitettua yhteen. 

DISC-koulutuksia on tarjolla eri painopisteillä. Koulutus voi keskittyä esimerkiksi erityisesti työryhmän vuorovaikutukseen tai esimiestaitoihin. Tutustu Koulutus.fi:n koulutustarjontaan!

Palaa sivun alkuun

Lähteet: extendeddisc.fi, discprofile.com

Toimi näin

Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus


Pyydä lisätietoa tai ilmoittaudu


Koulutuksenjärjestäjä on sinuun yhteydessä

Vertaile koulutuksia
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
Vahva asiakaskokemus syntyy Elos...

Erinomainen ja laadukas asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa kärkiteemoja. Asiakaskokemusta on rakennettu Elon ja Marckwortin tiiviinä yhteistyönä kolmen vuoden ajan. 

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää