Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean verkkokurssi

Aavatieto
Yhteenveto
Omaan tahtiin (4kk)
250 EUR + alv 24 %
Jatkuva aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Lean-verkkokurssi

Lean verkkokurssi

Oletko kiinnostunut Leanista? Haluatko tietää mitä Lean on? Miten se voidaan ottaa haltuun organisaatiossa? Mitkä oval Leanin keskeiset menetelmät ja työkalut? Entä mistä Leanin kanssa kannattaisi lähteä liikkeelle? Useilla toimialoilla on jo päätetty suunnata kohti Leania. Esimerkkejä on paljon ja ne tulevat hyvin erilaisista toiminnoista, kuten tuotekehityksestä, tuotannosta, hallinnosta, palveluista ja terveydenhuollosta.

Kurssin keskeiset teemat

  • resurssitehokkuus vs. virtaustehokkuus
  • Lean periaatteet ja niiden väliset suhteet
  • toiminnan jatkuva parantaminen
  • Lean menetelmät ja työkalut
  • kehittämistyön johtaminen
  • päivittäisjohtaminen
  • miten aloittaa Lean-kehittäminen

Lean-verkkokurssin tarkoitus on lisätä käytännöllisellä tavalla ymmärrystä Leanista. Esitellyiksi tulevat muun muassa Lean-ajatusmalli, päivittäisjohtaminen, jatkuva parantaminen ja ongelmanratkaisu.

Verkkokurssin toteutus

Verkkokurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä. Kurssi sisältää videoita, tekstiaineistoja, käytännönläheisiä esimerkkejä ja monivalintatehtäviä, joiden avulla voit testata oppimistasi. Verkkokurssi ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan – voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen.

Opiskeluoikeus on voimassa 4 kuukautta tunnusten aktivoimisen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on suunniteltu esimiehille, johtajille ja työntekijöille, jotka haluavat tutustua huolella Leaniin ja rakentaa jatkuvasti kehittyvän organisaation.

Tutkinto / todistus

Halutessasi saat koulutuksesta todistuksen, kun olet opiskellut koko verkkokurssin läpi ja suorittanut tentin hyväksytysti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 250 € /osallistuja + alv 24 %, arvonlisäverollinen hinta on 310,00 € /osallistuja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Aavatieto

Tervetuloa Aavatiedon verkkokursseille!

Olemme yrityksille ja yksityisille henkilöille verkkokursseja tarjoava yritys. Osaamisemme perustuu usean vuoden kokemukseen. Erityisiä osaamisalueitamme ovat taloushallinto, projektinhallinta, hankintatoimi, lean ja toimistotyössä tarvittavat tietokoneohjelmat. Saat lisätietoa koulutuksista alta löytyvästä koulutuslistauksesta tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen....


Lue lisää kouluttajasta Aavatieto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aavatieto


 Näytä puhelinnumero
www.aavatieto.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 20 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vastuullista laatujohtamista

Bureau Veritas perehdyttää ISO 9001 -standardiin, standardin vaatimuksiin ja sisäiseen auditointiin sekä toimittaja-auditointeihin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: