Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala

Careeria
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Jatkuva haku
suomi
   
Oppisopimus
Vantaa
Tutkinto
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala


Koulutuksen hyödyt

Koulutuksen avulla syvennät taitojasi ja osaamistasi. Samalla suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon (entinen Ulkomaankaupan ammattitutkinto). Tutkinnon suorittaminen antaa laaja-alaiset taidot alalla työskentelyyn sekä edellytykset ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Tule hankkimaan lisää työkaluja alan työtehtävissä toimimiseen - ja hanki myös todistus osaamisestasi!


Koulutuksen sisältö

Koulutus on tutkintoon valmistava koulutus. Opetus- ja tutkintokieli on suomi, siksi hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tutkinnon suorittaminen onnistuu erinomaisesti myös perehdytyksenä uusiin huolinnan tai ulkomaankaupan assistentin työtehtäviin!

Tutkinnon osat - näistä valitset ne kaksi jotka ovat sinulle soveltuvimmat:

  • Hankintasopimuksen toteuttaminen
  • Huolintatoimeksiantojen hoitaminen
  • Kansainvälisen kaupan assistentin tehtävissä toimiminen
  • Tullaustoimenpiteet EU:n ulkokaupassa ja toimenpiteet EU:n sisäkaupassa
  • Vientikauppasopimuksen toteuttaminen
  • Projektinhallinta

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen sekä lähiopetusta, oppimistehtäviä, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopetuspäiviä on 7-10, minkä lisäksi monimuotoista opiskelua verkossa ja itsenäisesti. Koulutus kestää 8–12 kk sinulle laaditun henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työ- tai työharjoittelupaikkaa.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi osaaminen, koulutus ja työkokemus. Tutkinnon perusteissa esitetty ammattitaito arvioidaan näytöissä, joissa tutkinnon suorittaja osoittaa kattavasti osaamisalan tehtävien edellyttämän ammatillisen osaamisen. Näytöt järjestetään aidossa työympäristössä, eli osaaminen osoitetaan tutkinnon suorittajan omissa työtehtävissä.


Valintakriteerit ja hakuohjeet

Hae koulutuksen hakulomakkeella.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon voi suorittaa oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena opiskeluna. Oppisopimusrahoitteisena koulutus on opiskelijalle sekä hänen työnantajalleen maksutonta, omaehtoisen koulutuksen opiskelijamaksu on 450 €. Kysy meiltä lisää rahoituksesta!

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto ry. tukee jäsenyritystensä koulutusta myöntämällä stipendejä koulutukseen. Lisätietoja stipendien hakemisesta saat osoitteesta www.huolintaliitto.fi. Huom. Stipendi pitää hakea ennen opintojen aloittamista.

Ammattitutkinnon hyväksytysti suorittaneet voivat hakea myös Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä. Tästä löydät lisätietoa osoitteesta www.tyollisyysrahasto.fi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Kenelle?

Koulutus soveltuu kansainvälistä kauppaa - tuontia tai vientiä - käyvien yritysten sekä huolinta- ja kuljetusalan yritysten eri tehtävissä toimiville.

Tutkinto soveltuu esimerkiksi osto- ja myyntihenkilöstölle, ulkomaankaupan assistenteille, logistiikkakoordinaattoreille, huolitsijoille, huolinta- assistenteille, liikkeenhoitajille, tuonti- ja vientilaskuttajille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala

Koulutuspaikka

Vantaa Virnatie 5 A

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria

Edupoli ja Point College ovat yhdistäneet voimansa. Vuoden 2019 alusta lähtien uusia uria tarjoaa Careeria. Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto, Kansainvälisen liiketoiminnan ja huolinnan osaamisala täytä seuraavat tiedot: