Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT)

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
1 150 EUR + alv 24 %
1.10.2020
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT)

Jotta sinun olisi vaivattomasti ja turvallisesti mahdollisuus osallistua, kevään ja kesän 2020 koulutukset järjestetään etäyhteyksin. Osallistujille lähetetään tieto käytettävästä kanavasta ennen koulutuksen alkua. 

EFQM-malli on uudistunut ja uusi malli julkaistiin 23.10.2019. EFQM-mallin siirtymäaika on vuoden 2020 loppuun saakka. Tule päivittämään tietosi ja hakemaan pätevyys toimia arviointiryhmän jäsenenä myös siirtymäajan jälkeen.

Koulutuksesta saat tiedot ja valmiudet organisaation suorituskyvyn arviointiin ja parantamiseen uutta EFQM -mallia käyttäen. Kaksipäiväisessä koulutuksessa perehdytään johtamis- ja kehittämismallin muutoksiin ja lisäyksiin kussakin osuudessa sekä tutustutaan EFQM:n uuteen digitaaliseen arviointityökaluun.

Hyväksytysti läpäisty koulutus antaa mahdollisuuden toimia arviointiryhmän jäsenenä vuoden 2020 jälkeen.

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat aiheeseen ja luo edellytykset ryhmätöiden onnistumiselle. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa noin 4-5 tunnin verran.

Sisältö

Hyödyt  
  • Opit käyttämään uutta EFQM Excellence -mallia toiminnan kokonaisvaltaiseen arviointiin ja strategiasuuntaiseen tuloksellisuuden parantamiseen
  • Pystyt toimimaan arviointiryhmän jäsenenä organisaation ulkoisessa asiantuntija-arvioinnissa vuoden 2020 jälkeen
  • Tutustut EFQM:n uuteen digitaaliseen arviointityökaluun
Sisältö & aikataulu

Koulutukseen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä (4 – 5 tuntia) ja kaksipäiväinen lähiopetusjakso. 

Materiaalit  

Osallistujat saavat englanninkielisen koulutusmateriaalin ja suomenkielisen uudistuneen EFQM 2020 -johtamis- ja kehittämismallin

Koulutuspaikka

Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu EFQM Assessor Training -koulutuksen suorittaneille

Kouluttajat

Seniorikonsultti, DI Heikki Niemi on kahdesti vuoden kouluttajaksi valittu Laatukeskuksen johtava asiantuntija Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Heikki on EFQM:n akkreditoima arvioijien pääkouluttaja Laatukeskuksessa. Hänen vetämissään koulutuksissa jo 5 000 hlöä on perehtynyt arvioinnin ja parantamisen menetelmiin ja työkaluihin. Hän toimii myös arviointiryhmien tukihenkilönä, joka ylläpitää omaa arviointiosaamistaan työskentelemällä arvioijana niin kotimaassa kuin EFQM Global Excellence Award -arvioinneissa.

Laatukeskuksen vanhempi asiantuntija Maija Vaismaa on kokenut kehittämisen, laadun sekä turvallisuus- ja ympäristöjohtamisen osaaja, jolla on vankka teollisuustausta ja vuosien kokemus EFQM-arvioinneista. Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden DI ja tietojärjestelmätieteen KTM, lisäksi hän on täydentänyt opintojaan mm. työpsykologian, työturvallisuuden ja ympäristöjohtamisen aloilla.

 Peruutusehdot

Ilmoittautumisesi on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on  osallistujia vähintään 3, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fi

Muistathan myös, että voit pyytää asiantuntijaamme ohjaamaan organisaatiossanne arviointia. Lue lisää.

Kustannukset

1150 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: