Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
1 päivä
0 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
7.10.2019  
0 EUR
12.11.2019  
0 EUR
10.12.2019  
0 EUR

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Kehitä kestävää kilpailukykyä EFQM Excellence -mallilla

Ota selvää, mikä EFQM Excellence -malli on ja miten esimerkiksi BMW, Bosch ja Coca-Cola parantavat kilpailukykyään sen avulla. Tutustu EFQM-malliin ja sen käyttöön aamupäivän tilaisuudessamme.
 
Maksuttomassa tietoiskussa selviää, miten esim. laajennettu johtoryhmä muodostaa yhteisen näkemyksen yrityksen kilpailukykyisyydestä EFQM-mallilla: vahvuusalueista ja tärkeimmistä kehityskohteista valitun strategian toteuttamiseksi. Esittelemme myös Laatukeskuksen ulkoisen 360 asteen asiantuntija-arvioinnin palvelut, jotka ovat avaimet käteen -vaihtoehto strategisten ja operatiivisten vahvuuksien ja parantamisalueiden tunnistamiseen sekä suoritustason arviointiin.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien ja Laatukeskuksen asiantuntijan kanssa. Quality Cafémme tarjoaa aamukahvit. Jatko-opintoja varten saat sähköisen EFQM Excellence -mallin veloituksetta.

Hyvän perustan päätöksentekoon mallin hyödyntämisestä organisaatiossanne saatte, kun tulette paikalle useamman henkilön voimin.

Sisältö

Sisältö & aikataulu

8.45 - 11.30

08:45 Aamukahvit

09:00 EFQM Excellence -malli, sen käyttö ja hyödyt

11:30 Tilaisuus päättyy

Osallistujat saavat sähköisen EFQM Excellence -mallin.

Koulutuspaikka

Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

Kohderyhmä

Päättäjille ja toiminnan kehittäjille kilpailukyvyn ja erinomaisuuden kehittämisestä kiinnostuneista ja innostuneista organisaatioista.

Kouluttajat

Laatukeskus asiantuntijat, jotka ovat EFQM-mallin "heavy usereita", joilla on kokemusta ulkoisista ja sisäisistä arvioinneista Suomen ja Euroopan tasolla.

Seniorikonsultti, DI Heikki Niemi on Laatukeskuksen johtava asiantuntija CAF- ja EFQM Excellence-mallien käytössä sekä itsearviointi- ja ulkoisten arviointien menettelyjen kehittämisessä. Hänellä on 30 vuoden mittainen ja 200 organisaation laajuinen kokemus kilpailukyvyn / toiminnan tuloksellisuuden arvioinnista ja parantamisesta laadunhallinnan keinoin.

Heikki on EFQM:n akkreditoima arvioijien pääkouluttaja Laatukeskuksessa. Hänen vetämissään koulutuksissa jo 5 000 hlöä on perehtynyt arvioinnin ja parantamisen menetelmiin ja työkaluihin. Hän toimii myös arviointiryhmien tukihenkilönä, joka ylläpitää omaa arviointiosaamistaan työskentelemällä arvioijana niin kotimaassa kuin EFQM Global Excellence Award -arvioinneissa.

Maija Vaismaa on Laatukeskuksen vanhempi asiantuntija.

Maijalla on vuosien kokemus johtamisjärjestelmien sekä työturvallisuusjohtamisen kehittämisestä ja kouluttamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Hänellä on vankka teollisuustausta ja vuosien kokemus EFQM-arvioinneista.

Koulutukseltaan hän on tuotantotalouden DI ja tietojärjestelmätieteen KTM, lisäksi hän on täydentänyt opintojaan mm. työpsykologian, työturvallisuuden ja ympäristöjohtamisen aloilla.

Kustannukset

0 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland – Laatujohtaminen ja laadunvalvonta

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!