Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laadukas ja vaikuttava työterveyshuolto - Mahdoton yhtälökö? (Webinaari)

Laatukeskus Excellence Finland
Yhteenveto
1 päivä
0 EUR + alv 24 %
3.9.2021
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Laadukas ja vaikuttava työterveyshuolto - Mahdoton yhtälökö? (Webinaari)

Yrityksen merkittävin investointi henkilöstön työkykyyn on työterveysyhteistyö. Tämän yhteistyön johtaminen ja vaikuttavuuden arviointi koetaan usein haasteelliseksi.

Miten työkyvyn vaatimukset muuttuu ja miten laadukasta työterveysyhteistyötä voidaan arvioida? Voidaanko hyvällä työterveysyhteistyöllä ennakoida ja tehdä johtopäätöksiä?

Tämä kaikki selviää syyskuun webinaarissa, jossa KOHO Consulting Oy:n Tiina Kesti ja Esko Piirainen yhdessä Laatukeskuksen toimitusjohtaja Juha Ylä-Aution kanssa pureutuvat laadukkaan työkykyjohtamisen saloihin.

Johda työterveysyhteistyötä ja lisää työkykyisiä päiviä vaikuttavalla työterveysyhteistyöllä osallistumalla webinaariin!

Aika ja paikka
3.9.2021 klo 9.00-9.45

Kohderyhmä
Webinaari on tarkoitettu etenkin HR:lle, johdolle ja esimiehille sekä työsuojelun edustajille, jotka haluavat saada parempia tuloksia työterveysyhteistyöstä. Webinaariin voivat osallistua myös muut työterveyhteistyön kehittämisestä kiinnostuneet.

Sisältö

Hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on

 • auttaa osallistujia ymmärtämään uudenlaisen ajattelutavan tarpeen palveluiden kehittämisessä.
 • LEAN-johtamisfilosofian juurruttaminen osaksi osallistujien jokapäiväistä toimintaa
 • tutustua LEAN-periaatteisiin sote-palveluihin sopivalla tavalla

Menetelmien käyttöä kokeillaan käytännössä osallistavilla menetelmillä. Koulutuksessa on mahdollista aloittaa oman organisaation kehittämisprojekti.

Sisältö & aikataulu

Aamiainen klo 8:30

Koulutuspäivä klo 9:00 - 16:00

 • Mitä LEAN on? Miten sitä hyödynnetään sote-sektorilla?
 • Ravinteikas maaperä LEAN-johtamiselle ja –kehittämiselle sote-palvelutuotannossa ja kuinka se luodaan
 • LEAN-menetelmiä ja työkaluja sote-palvelutuotantoon
  • Virtaus ja arvovirta-analyysi, pullonkaulat, 5S, imuohjaus ja tuotannon ajoitusjärjestelmä, nollavirhekontrollijärjestelmä, toimintastandardit, tuotantolinjojen vaihtoajan lyhentäminen ja ehkäisevä kunnossapito, hukka pois, ym.
 • Oman organisaation ”LEANaus” ja jatkuva kehittäminen
Materiaalit Osallistujat saavat koulutusmateriaalin. Koulutuspaikka

Laatukeskus
Keilaranta 8
02150 Espoo

Kohderyhmä

Ylin johto, keskijohto ja lähiesimiehet mm. sairaanhoitopiireissä, kuntien terveyskeskuksissa ja perusturvassa sekä, yksityisissä yrityksissä

Kouluttajat

Sanna Kallankari, Innotiimi-ICG 

 • Terveystieteiden maisteri 2014, Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja 2012, Sairaanhoitaja-ensihoitaja amk 2009. Lisäopintoja yliopistossa, koulutuspäivillä ym. esim. tulevaisuuden tutkimus, LEAN, palvelumuotoilu, on perehtynyt agile-johtamiseen
 • 15 vuotta työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta, josta johtamis- ja kehittämiskokemusta 5 vuotta
 • Onnistumisia laajoissa organisaatiouudistuksissa ja muissa projekteissa sekä yksiköiden kehittämisissä, uudistamisissa ja tehostamisissa. Työhyvinvoinnin johtaminen ja sen kehittäminen on erityisesti lähellä sydäntä muutoksen johtamisessa. Onnistumisia sairaslomien merkittävässä vähentämisessä ja työtyytyväisyyden parantamisessa organisaatioissa. Osaamisalat mm. muutosjohtaminen, LEAN, palvelumuotoilu, agile- ja prosessijohtaminen, työhyvinvointi- ja työkykyjohtaminen. Kirjoittaa kirjaa sote-muutosjohtamisesta, joka julkaistaan vuoden 2019 aikana.
 • Referenssit: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, EKSOTE, Etelä-Pohjanmaan maakunta, Oulun Kaupunki, Itä-Suomen yliopisto, Professio, Metsä Fibre ym.
 Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssia tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssin hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan. Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Laatukeskukseen ennen koulutuksen alkua.

Yhteystiedot

Mikäli organisaatiostasi on  osallistujia vähintään kolme, pyydä ryhmätarjous!

Leena Huotari

050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fi

Kustannukset

0 EUR

Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus auttaa organisaatiotanne kehittymisen polulla – aina erinomaisuuteen asti

Vain toimintaa jatkuvasti kehittämällä voi parantaa kilpailukykyä ja tuloksia kestävästi. Asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus varmistetaan tasalaatuisilla ja toimivilla prosesseilla. Sujuva toiminta motivoi myös työntekijöitä. Laatukeskus on mukana organisaatioiden toiminnan ja johtamisen laadun jatkuvassa kehittämisessä. Laatukeskuksen sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on...


Lue lisää kouluttajasta Laatukeskus Excellence Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadukas ja vaikuttava työterveyshuolto - Mahdoton yhtälökö? (Webinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laatukeskus Facebookissa

Laatukeskus Twitterissä


Yhteystiedot : Laatukeskus Excellence Finland

Laatukeskus Excellence Finland

Keilaranta 8
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 38 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan Koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laadukas ja vaikuttava työterveyshuolto - Mahdoton yhtälökö? (Webinaari) täytä seuraavat tiedot: