Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Alamieskoulutus (taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus) verkkokoulutus

Safedo Oyj
Yhteenveto
itseopiskelu omaan tahtiin
99 EUR + alv 24 % (yht. 122,76 EUR)
Voit ilmoittautua ja aloittaa suorituksen heti
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Alamieskoulutus (taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus) verkkokoulutus

Koulutuksessa käydään läpi nostotöihin liittyvät alamiehen lainsäädännölliset vastuut, velvollisuudet ja vaarat, nostoapuvälineiden oikeat käyttötavat ja taakan kiinnittäminen, käyttäjän suorittama nostoapuvälineiden tarkastus ja sen hylkäysperusteet sekä toimiminen merkinantajana. Koulutus perustuu soveltuvin osin ISO 23853 -standardiin ja se soveltuu pohjaksi työnantajan myöntämälle kirjalliselle luvalle toimia alamiehenä.

Pähkinänkuoressa

  • Monipuolinen kurssisisältö
  • Suorita tietokoneella tai puhelimella
  • Tee halutessasi osissa
  • Suoritus tapahtuu kokonaan verkossa
  • Pääset heti suorittamaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Alamieskoulutus (taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus) verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Alamieskoulutus (taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus) verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Safedo Oyj

Haluatko lisätietoa Safedo Oyj koulutustarjonnasta?

Safedo Oyj on työpaikkojen työturvallisuuden asiantuntija, joka työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa tavoitteena ennaltaehkäistä ja rajoittaa työtapaturmista aiheutuvia kustannuksia, sekä parantaa jokapäiväistä työturvallisuutta käytännönläheisesti. Safedo Oyj kouluttaa asiakkaitaan koko maassa oman organisaation kautta. Asiakkaita on tällä hetkellä jo 27 000 kappaletta...


Lue lisää kouluttajasta Safedo Oyj ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Safedo Oyj

Leväsentie 2
70700 Kuopio

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Alamieskoulutus (taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus) verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot: