Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

Sulava
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR + alv 24 % (yht. 2 219,60 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
27.4.2020  
1 790 EUR
7.9.2020  
1 790 EUR
Verkossa/etänä
27.4.2020  
1 790 EUR

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

HTML on ollut olemassa jo kauan. Se kehittyy jatkuvasti ja muuntuu täyttämään yhä vaativampia tarpeita. HTML5, CSS3 ja JavaScript ovat voimakolmikko, joka vie web-sovelluskehityksen uudelle tasolle ja mahdollistaa rikkaat käyttöliittymät entistä helpommin.

Koulutuksen aiheet

HTML5 yhdessä CSS3:n ja JavaScriptin kanssa tarjoilee web-kehittäjälle pöydän täynnä työkaluja niin teknisesti, kuin visuaalisestikin monipuolisten web-sovellusten tekemiseksi. Niillä onnistuu niin animaatiot, median esittäminen, paikkatietojen käsittely sekä moni muu, mikä ennen on vaatinut palvelinpään tekniikkaa tai erillisohjelmointia.

Samalla teknologiasetillä onnistuu myös mm. Office ja SharePoint 2013 -sovellusten (apps) tekeminen sekä alustariippumattomien mobiilisovellusten ja responsiivisten web-sivustojen luominen. HTML5-teknologiasetin hallitsemalla pystyt luomaan web-sovelluksia monipuolisesti ja alustariippumattomasti.

Tule kurssille tutustumaan HTML5:n ja sen tukitekniikoiden mahdollisuuksiin ja tärkeimpiin uusiin ominaisuuksiin!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu oivallisesti web-sovelluskehittäjälle, joka haluaa päivittää tietonsa HTML:stä, CSS:stä ja JavaScriptistä ajan hermolle. Esitietovaatimuksina HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin perustuntemus.

Kouluttaja

Sanna Jackson

Sanna on pitkän linjan Microsoft-osaaja ja taustaltaan kouluttaja. Viime vuosina hän on ollut mukana lukuisissa asiakasprojekteissa konsulttina ja kouluttajana osaamisalueinaan SharePoint, Office 365 ja Dynamics 365.

Kustannukset

1790.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: