Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Strategia ja liiketoiminta

Suomen Toimitusjohtajakoulu
Yhteenveto
Kysy kouluttajalta
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Oulu
Koulutus
 Strategia ja liiketoiminta / Suomen Toimitusjohtajakoulu

Strategia ja liiketoiminta

Suomi tarvitsee lisää kasvavia yrityksiä. Suomen Toimitusjohtajakoulu on pk-yritysten kumppani kasvun esteiden raivaamisessa ja kasvun lasikattojen puhkomisessa. Yrittäjästä kasvun johtajaksi kasvaminen on valinta. Se avaa yrittäjälle uuden näkökulman omaan tekemiseen ja yrityksen tulevaisuuteen. Mitä se tarkoittaa?

Strategia-sana maistuu joskus kankealta. Suomen Toimitusjohtajakoulussa lähdetään aina kuitenkin sitkeästi liikkeelle kokonaisuudesta. Strategia ei tarkoita lukkoon lyötyjä joustamattomia päätöksiä, vaan yrityksessä tehtyjä perusteltuja päätöksiä: mitä, kenelle, miksi, miten? Tj-koulu on strategiakoulu. Etenemisen tavoitteet ja arjen prioriteetit selkeytyvät.

Koulutuksen aikana kääntyy usein lehti yrityksen historiassa. Kehittämisen ja kasvun vire löytyy ja vahvistuu. Siirtyminen yrittäjävaiheesta yrityksen laajentumisen vaiheeseen etenee. Työnjako yrityksessä muuttuu, kun yrittäjä oivaltaa oman ajankäytön priorisoinnin uudella tavalla. Yrityksen tulevaisuuden eteen uhrattu aika on tärkeää työtä. Vastuuta ja selkeitä tehtäväalueita on delegoitava jo muillekin. Yrityksen kokonaisuus hahmottuu prosesseina, jotka tukevat toisiaan.

Tällä hetkellä kymmenissä Suomen Toimitusjohtajakoulun koulutuksissa ympäri Suomea tehdään huikeita askelia satojen yritysten liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä. Strategia hioutuu, prosessit selkiytyvät, työnjako tarkentuu, myynnin toimintamalli täsmentyy, raportointi hioutuu, esimiestyö kehittyy, tuottavuus paranee jne. Samalla energiaa vapautuu jatkuvaan uudistumiseen ja asiakkaiden parempaan palveluun.

Kehittämisrutistus on jokaisen yrityksen itsensä näköinen. Toimenpiteiden painotukset ja priorisointi vaihtelevat. Ja etenemistä ei estä mikään, kun kasvun ja kehittämisen innostus on saatu vauhtiin.

Tarve yrityskohtaiselle valmennukselle?

Sinulla on mahdollisuus hankkia myös yrityskohtaista valmennusta. Valmennuksen sisältö ja laajuus räätälöidään aina yrityksen ja sen johdon tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strategia ja liiketoiminta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yrittäjät ja pk-yritykset, jotka ovat kiinnostuneita kasvun esteiden raivaamisesta

Kustannukset

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strategia ja liiketoiminta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Innokkaina kohti kasvua

Hyvin johdetuissa pk-yrityksissä on Suomen tulevaisuus. Osaavat ihmiset saavat yritykset menestymään. Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy on pk-yritysten kumppani menestymisen rakentamisessa. Se tarkoittaa monipuolista liiketoiminnan ja johtamisen ymmärrystä sekä kohderyhmään osuvaa valmennus- ja asiantuntijaosaamista. Tj-koulun valmennusohjelmia järjestetään ympäri Suomea. Pääkaupunkiseutu, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa,...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Toimitusjohtajakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Toimitusjohtajakoulu

Lehtorouskuntie 8
90650 Oulu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strategia ja liiketoiminta täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: