Ohjelmoitavat logiikat, Siemens SIMATIC S7 -300 ja -400 -perusteet

Taitotalo
Yhteenveto
2 päivää
1 170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 170 EUR)
18.4.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Ohjelmoitavat logiikat, Siemens SIMATIC S7 -300 ja -400 -perusteet

Koulutuksessa opit Siemens Simatic S7-300- ja S7-400 -logiikoiden rakenteen sekä Profibus-kenttäväylän käytön hajautetussa I/O:ssa. Opit tekemään HW- ja väyläkonfiguroinnin S7-logiikoihin ja S7-ohjelmiston rakenteen. Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön harjoituksia.

Kurssilla saat perustietopaketin Siemens Simatic S7-300- ja S7-400 -logiikoilla ohjattujen koneiden ja laitteiden ohjaustoiminnoista ja toimintahäiriöiden selvittämisestä.

Koulutuksessa opit ohjelmoimaan tavallisimpia lukituspiirejä, muuttamaan parametrejä ja käyttämään ohjelmointityökaluja logiikan toiminnan seurantaan ja toimintahäiriöiden selvittämiseen.
Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön harjoituksia Siemens Simatic S7-300- ja S7-400 -laitteilla ja pienoisprosessimalleilla.

Ohjelmassa

  • Simatic S7 -logiikkajärjestelmän perusteet
  • rakenne ja toimintaperiaate
  • hardware-konfigurointi ja -diagnostiikka
  • ohjelmisto ja ohjelmayksiköt
  • ajastimet, laskurit, vertailijat
  • tiedostoyksiköt
  • parametroitavat toimilohkot, FB ja FC
  • logiikoiden huolto ja kunnossapito

Harjoituslaitteet:
Kuljetinjärjestelmä
Kenttäväylä IO
Simatic S7-300 
Ohjelmointi tapahtuu STEP 7 V 5.6 versiolla

Koulutuksen toteutus järjestetään enintään 10 henkilön ryhmissä. Varaathan paikkasi ajoissa!

Koulutuksesta hyötyvät

sähkö- ja koneautomaation kunnossapitohenkilöstö ja suunnittelijat, jotka haluavat oppia ohjelmoitavien logiikoiden perusteet Suomessa yleisesti käytössä olevilla Siemens Simatic S7-300- ja S7-400 -laitteilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ohjelmoitavat logiikat, Siemens SIMATIC S7 -300 ja -400 -perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ohjelmoitavat logiikat, Siemens SIMATIC S7 -300 ja -400 -perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ohjelmoitavat logiikat, Siemens SIMATIC S7 -300 ja -400 -perusteet täytä seuraavat tiedot: