Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

   
Kangasala
Koulutus
Hoitajia

Hoiva-avustaja

Hoiva-avustajan koulutuksessa hankit osaamista eri-ikäisten ja toimintakyvyltään erilaisten asiakkaiden parissa toimimiseen. Opit asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kuten liikkumisessa, pukeutumisessa, syömisessä ja asioinnissa.

Hoiva-avustaja voi työskennellä myös palvelu- ja jakelukeittiön tehtävissä. Työpaikkoja ovat erilaiset hoitolaitokset, palvelutalot, hoivakodit mm. vanhus- ja vammaispalveluissa ja jakelukeittiöt. Hoiva-avustaja ei voi olla yksin työvuorossa eikä hän saa vastata lääkehoidosta.

Hoiva-avustajakoulutuksen suoritettuasi voit hakeutua suorittamaan sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai ravintola- ja catering-alan perustutkintoa.

Hoiva-avustajakoulutus muodostuu yhdestä ravintola- ja catering-alan tutkinnon osasta ja yhdestä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osasta. Koulutus sisältää seuraavat opinnot:
• Ravitsemispalveluissa toimiminen (ravintola- ja catering-ala)
• Kasvun ja osallisuuden edistäminen (sosiaali- ja terveysala)
• Suomen kieltä, matematiikkaa ja tietoteknisiä taitoja

Hoiva-avustajan työssä tarvitaan tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä oma-aloitteisuutta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hoiva-avustaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Jos olet kiinnostunut hoiva-avustajan työstä, tykkäät työskennellä ihmisten kanssa ja haluat oppia uusia asioita. Jos suomen kielen taitosi on vähintään A2.1 ja osaat käyttää tietokonetta ja sähköpostia.

Aikataulu

6.2.2023 - 15.12.2023

Koulutuspaikka

Kangasala Finnentie

Kustannukset

Koulutus on maksuton. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hoiva-avustaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hoiva-avustaja täytä seuraavat tiedot: