Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luento

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
23,39 EUR + alv 24 % (yht. 29 EUR)
16.8.2022 17.30
Haku päättyy: 11.8.2022
suomi
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Edunvalvonta-asioissa ohjaaminen helpoksi -koulutus

Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luento

Ikääntyvän tai sairastuneen läheisen asioiden hoitaminen on hankalaa, jos tarvittavia lupia ei ole annettu etukäteen. Läheisten ajautuminen byrokratian rattaisiin on estettävissä edunvalvontavalta-kirjalla. Luennolla käydään läpi edunvalvontaan liittyvät perusasiat selkeästi ja käytännönläheisesti. Luennon jälkeen osaat tehdä valinnat oman edunvalvontasi suhteen.

Luennolta saat selkeää tietoa edunvalvonta-asioissa, tietoa siitä, kuinka varmistat tahtosi toteutumisen, jos sairastut vakavasti sekä tietoa siitä kuinka vahvistat itsemääräämisoikeuttasi

Sisältö:

Luennolla puhutaan painavaa asiaa kevyellä otteella. Illan aikana käydään läpi edunvalvonnan ja edunvalvontavaltuutuksen erot sekä vaikutus sinun ja läheistesi asemaan. Pääset myös kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä asiantuntijalta.

Kohderyhmä:

Koulutus soveltuu kaikille täysi-ikäisille ja heidän läheisilleen

Hinta:

Koulutuksen hinta 29€ sis. alv.

Kouluttaja: Tiina Kuopanportti

Tiina Kuopanportti on entinen vanhustyön ammattilainen, mutta viime vuodet kiertänyt luennoimassa ja kouluttamassa edunvalvontavaltuutuksesta ja muista oikeudellisen ennakoinnin asiakirjoista. Tiinan luentoja on kiitetty selkeästä ja käytännönläheisestä tyylistä. Tiina on Edunvalvontavaltuutus arkikielellä -oppaan kirjoittaja ja Eddi edunvalvonnan palveluohjaaja -sovelluksen kehittäjä sekä kahden tytön äiti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luento, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille ikääntyvien asiakkaiden parissa työskenteleville, erityisesti asiakas- ja palveluohjaukseen osallistuville.

Kustannukset

29.00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luento? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Edunvalvontavaltuutus tutuksi -luento täytä seuraavat tiedot: