Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Amazon Web Services perusteet

Tieturi
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Amazon Web Services perusteet


Amazon Web Services perusteet -koulutus antaa hyvät pohjatiedot AWS-palvelusta.
Vuodesta 2006 IT infrastruktuuri -palveluita yrityksille Web Service -muodossa tarjonnut Amazon Web Services (AWS) on maailmalla ehkä eniten käytetty pilvipalvelualusta erilaisille digitaalisille palveluille. Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa kiinnostus palvelua kohtaan on lisääntynyt viime vuosina eikä pelkästään palvelun edullisuuden takia. Monipuolinen alusta tarjoaa tuotteita, joita voidaan käyttää erilaisten skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. AWS:llä on DataCentereitä ympäri maailmaa ja hyvin pian sellainen löytyy jo Ruotsistakin.
AWS mielletään usein ainoastaan kehittäjien sekä koodareiden alustapalveluksi ja siksi sen tarjoamat mahdollisuudet mm. Microsoft-palveluiden eli työkuormien (Workloads) osalta ovat jääneet vähemmälle huomiolle.
Koulutuksemme antaa perusteet AWS-maailmaan, -palveluihin, -tuotteisiin sekä niiden käyttöönottoon Microsoft-palveluiden kanssa.

Moduuli 1: AWS yleisesti
Data CenteritTerminologiaTarjolla olevat palvelutUusimmat palvelutOhjeet ja Best Practices
Moduuli 2: AWS Portaali
AWS organisaation luominenAWS palveluiden hankinta ja hallintaLaskutusperiaatteet ja hinnoitteluTietoturva ja käyttäjätunnukset (IAM)
Moduuli 3: VPC eli Virtual Private Cloud
Virtual Private Cloudin luominenData Centerit (Regions)Julkiset (Public) ja sisäiset (Private) verkkoalueetNetwork Address Translation (NAT)Availability Zone (AZ)Amazon Route53 (DNS)Elastic Load Balancer (ELB)Amazon CloudFront
Moduuli 4: Hakemistopalvelu (Directory Service)
AWS Directory Service for Microsoft Active DirectoryStandardEnterpriseSimple Active DirectoryAD ConnectorSite-to-Site VPN
Moduuli 5: Extensible Compute Cloud (EC2)
Palvelimien kokoonpanotHinnoitteluStorageKäyttöjärjestelmätBYOL (BringYour-Own-License malli)AWS module for Windows PowershellPalvelimien luonti ja hallintaPalveluiden monitorointi (CloudWatch)
Moduuli 6: AWS storage vaihtoehdot
Simple Storage Solution (S3)Elastic Block Storage (EBS)Elastic File System (EFS)GlacierAmazon WorkDocsStoragen luominen, hallinta, varmistaminen ja palauttaminen
Moduuli 7: Etätyöpöydät eli Workspaces
Laitealustat (rauta)KäyttöjärjestelmätSovelluksien jakaminen (WAM)Autentikointitavat (IAM)Monitasoinen autentikointi (MFA)Moduuli 8: Migraatiot AWS alustalleTyökuormien siirtäminen AWS alustalleTyövälineet ja vaiheet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Amazon Web Services perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Amazon Web Services perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Saat parhaan hyödyn koulutuksesta, kun sinulla on perustietämys Microsoftin Office 365- ja Azure-tuotteista sekä niiden käyttöönotosta.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Amazon Web Services perusteet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UX/UI -suunnittelu -verkkokurssi

Opi käyttäjäkokemuksen suunnittelua alan ammattilaisen ohjauksessa! Kurssilla opetellaan suunnittelemaan helppokäyttöisiä verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käyttöliittymiä. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: