Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Keinotekoiset neuroverkot kehittäjille

Tieturi
Yhteenveto
4 päivää
2 450 EUR + alv 24 %
29.10.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Keinotekoiset neuroverkot kehittäjille


Tällä kurssilla opitaan käytännöllisten harjoitusten avulla implementoimaan ja testaamaan erilaisia ANN (Artificial Neural Networks, keinotekoiset hermoverkot) –arkkitehtuureja. Harjoitukset perustuvat täysin Pythonin valmiiden kirjastojen käyttämiseen.
Kurssin jälkeen osallistujat pystyvät itsenäisesti ja tehokkaasti implementoimaan oppivia keinotekoisia hermoverkkoa käyttäen valmiita Python-ohjelmointikielen kirjastoja. Kurssilaiset ymmärtävät eri menetelmien teoreettisen taustan riittävällä tasolla, jotta he voivat valita omaan sovellukseen sopivimmat menetelmät ja arvioida niiden tuloksia. Osallistujat saavat ’hands-on’-kokemusta laajasta skaalasta erilaisia ANN-arkkitehtuureja, joka helpottaa omatoimista opiskelua kurssin jälkeen.
Nelipäiväinen koulutus koostuu kahdesta eri koulutuskerrasta:1. osa 29.-30.10.20202. osa 9.-10.11.2020

Päivä 1

ANN-menetelmien historia 
Perusarkkitehtuurit 
Aktivointifunktiotyypit 
Harjoituksia

Päivä 2

Oppimisstrategiat 
Autoenkooderit 
Harjoituksia

Päivä 3

Syväoppiminen 
Konvoluutiohermoverkot 
Harjoituksia 

Päivä 4

Luonnollisen kielen käsittely 
Äärimmäiset oppimiskoneet 
Tyypilliset rajoitteet tekoälymenetelmissä 
Harjoituksia

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Keinotekoiset neuroverkot kehittäjille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Osallistujilta edellytetään perusosaamista mallintamisesta, automatisoidusta mallien rakentamisesta, Python-ohjelmointikielestä (funktion määrittely, moduulien käyttö, kirjastojen asentaminen), sekä Pythonin Pandas-kirjastosta
Kurssilla ei käydä läpi mallintamisen perusteita, tai yleistä johdatusta koneoppimiseen. Nämä käydään läpi kurssilla Koneoppiminen kehittäjille I ja/tai Koneoppiminen data-analytiikassa.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Keinotekoiset neuroverkot kehittäjille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: