Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Uutta myyntiä uusin välinein!

Saatko parhaan mahdollisen tuoton markkinointiin sijoittamallesi eurolle? Hyödynnätkö digimarkkinoinnin tehokkaimpia menetelmiä? Käytätkö tehokkaimpia markkinointikanavia kohderyhmillesi? Jos vastaat kieltävästi, tule ammentamaan osaamista, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi.

Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksen markkinointi-, tuote- ja myyntipäälliköille.

Syvennyt tuotteistamiseen ja opit hallitsemaan tuotekehitysprosesseja. Opit kehittämään tuotteiden tai palveluiden myyntiä ja liiketoimintaa suunnitelmallisesti ja vahvistamaan yrityksen brändiä systemaattisesti. Koulutuksen teemat johdattelevat toteuttamaan markkinointia asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti:

 • Johdanto tuotekehitykseen
 • Brändin rakentaminen ja digitaaliset kanavat
 • Muuttuva toimintaympäristö
 • Tuotekehitysprosessit ja projektin hallinta
 • Sisältöstrategia ja videomarkkinointi
 • Työpaja – hankkeiden työstämistä
 • Some-markkinointi 1: Facebook ja Instagram
 • SEO – Google Analytics
 • Maksettu mainonta
 • Tuotteistaminen
 • Some-markkinointi 2: LinkedIn ja Twitter
 • Verkkokaupan toteutus ja markkinointi

Lähiopetuspäivillä pääset mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin näistä ja monista muistakin aiheista. Verkostoituminen kollegojen kanssa tuo uusia näkökulmia opiskeluun.

Tutkinto

Koulutus sisältää 12 innostavaa lähiopetuspäivää ja kolme etätehtävää. Opittua sovelletaan suoraan työssä tehtävään kehityshankkeeseen. Koulutus kestää yhden vuoden. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja siitä veloitetaan mahdollinen opiskelijamaksu, joka vaihtelee oppisopimustoimijasta riippuen.
Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta DigiSome – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: