Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Epäonnistuminen

Talent Q
Yhteenveto
1 päivä
1 100 EUR + alv 24 %
sop. mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Opi tunnistamaan epäonnistumista aiheuttavat riskitekijät

Epäonnistumisraportti epäonnistumistekijöiden tunnistamisen haasteenaEpäonnistumisraportin käyttö

Koulutuksen tavoitteena on TalentQ:n epäonnistumisraportin tuella menestyksekkäämpi tapa käsitellä sitä 20 % henkilöstöstä, joka vie 80 % yrityksen ajasta ja energiasta epäonnistumistekijöiden vuoksi. Koulutuksen käytyäsi osaat käyttää TalentQ:n epäonnistumisraporttia epäonnistumistendenssien välttämiseksi ja tunnistamiseksi.

Epäonnistumisriskien vähentäminen organisaatiossa

Epäonnistumistekijät ovat olleet hyvin paljon esillä viime vuosina puhuttaessa johtajuudesta ja sen vaikutuksesta organisaation tuloksiin. Epäonnistumisriskejä voidaan välttää luomalla tietoisesti yksilön toimintalinjoja koskeva tyyli. Mitä paremmin tunnetaan yksilön todelliset vahvuudet, joista voi tulla riskitekijä, sitä paremmin epäonnistumiset voidaan välttää. Johtajuuden vahvuuksista voi tulla riskejä, mutta ne voivat myös puuttua, jolloin ne puolestaan merkitsevät urarajoituksia.

Tyypilliset 8 riskiä epäonnistumiseen

TalentQ:n epäonnistumisraportissa tunnistetaan 8 tyyliä, tyypilliset riskit, jotka liittyvät kuhunkin tyyliin sekä tyypilliset vahvuudet ja myös mahdolliset ”urarajoittajat”.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia asioita:

  • Viimeisimmät tutkimustulokset osoittavat, että kahdeksan tyyliä voivat johtaa epäonnistumiseen tai loppuun palamiseen.
  • Esimies on saattanut osoittaa aluksi suurta potentiaalia, mutta epäonnistunut myöhemmin. Miten voimme havaita ja estää tämän?
  • Tutkimukset osoittavat, että suurimmissa vahvuuksissamme ovat myös suurimmat rajoitteemme tai mahdolliset epäonnistumisriskit ja riskitekijät

Epäonnistumisraportin käyttöalueina ovat rekrytointi, yksilön ja työryhmän kehittäminen, työryhmän muodostaminen, seuraajasuunnittelu, potentiaalin arviointi, muutos/lopettaminen ja neuvonta.

Kohderyhmä

Kaikki, jotka työskentelevät kehittämisen ja rekrytoinnin parissa. Osallistujat, joiden tavoitteena on auttaa yrityksiä tekemään parhaat mahdolliset päätökset rekrytointi- ja kehittämisprosesseissa ja auttaa yksilöitä ymmärtämään ja kehittämään potentiaaliaan erittäin vaativissa tilanteissa.

Koulutuksen aikataulu

Koulutus Epäonnistumisraportin käyttöön räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ole yhteydessä suoraan TalentQ:hun lisätietojen saamiseksi.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1100€ (alv. 0%).

Talent Q

Talent Q

Huolellisesti tutkittuja ja kehitettyjä henkilöllisyys- ja pätevyystestejä

TalentQ on kansainvälinen Englannissa vuonna 2006 perustettu yritys. Yrityksen perustaja Roger Holdsworth oli mukana perustamassa SHL:ää (Saville and Holdsworth Ltd), joka tunnetaan OPQ-persoonallisuustestistään.TalentQ toimii nykyisellään yli 40 maassa ja yli 45 eri kielellä. TalentQ on yhdessä asiakkaidensa ja tutkijakollegoidenssa kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Talent Q ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Epäonnistuminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Talent Q

Talent Q

Västerlånggatan 46
11129 Tukholma

 Näytä puhelinnumero
www.talentq.se

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Epäonnistuminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Palkkahallinnon muutokset 2019

Ajankohtainen koulutus: Vaativat tilanteet palkanlaskennassa. Uusi työaikalaki ja muutosten vaikutus palkkahallintoon sekä vuosilomalain muutokset 1.4.2019.