Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
88,71 EUR + alv 24% (yht. 110 EUR)
22.4.2023
Haku päättyy: 14.4.2023
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Järjestyksenvalvojan kertauskurssi / Tavastia Koulutus Oy

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi henkilöille, joiden järjestyksenvalvojakortin kortin voimassaoloaika on umpeutumassa tai umpeutunut. Järjestyksenvalvojakortin voimassa pitämiseksi kortti on uusittava osallistumalla kertauskoulutukseen. Voit osallistua kertauskoulutukseen milloin tahansa peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen. Kertauskoulutustodistus on voimassa 6 kk koulutuksesta eli uutta hyväksyntää kotikunnan poliisilta tulee hakea puolen vuoden sisällä koulutuksen suorittamisesta.

• Jos olet suorittanut järjestyksenvalvojan koulutuksesi ennen 1.3.2007, tulee sinun käydä kertauskoulutus ennen uuden hyväksymisen hakemista ja hyväksyttää uusi lupasi vanhan kortin voimassaolon aikana. Jos korttisi ehtii umpeutua, joudut käymään koko Järjestyksenvalvojan peruskurssin (40 h) uudelleen.

• Jos olet suorittanut koulutuksen 1.3.2007 jälkeen, lupasi voidaan uusia myös kortin umpeutumisen jälkeen, kun suoritat kertauskoulutuksen ennen uuden hyväksymisen hakemista. Koulutuksen kesto on yksi päivä (8 tuntia) ja se sisältää niin teoriaa kuin käytännön harjoitteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan kertauskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

22.4.2023 LA klo 09:00–16:00

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, K-rakennus (Aartela)

Hattelmalantie 25 K-rakennus (Navigaattoriosoite: Mattilantie 14) Hämeenlinna

Kustannukset

Kurssimaksu 110,00 € sis. alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvojan kertauskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvojan kertauskurssi täytä seuraavat tiedot: