Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmentava esimies -verkkovalmennus

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
4 päivää tai sopimuksen mukaan
199 EUR + alv 24 %
31.8.2020
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Valmentava esimies -verkkovalmennus

Coachaava esimies, BCI Business Coaching Institute

Valmentava ja arvostava johtamistyyli tuo esiin ihmisten potentiaalin

Valmentavan esimiestyön pyrkimyksenä on luoda koko organisaatioon yksilöä kunnioittava ja yksilön arvon merkitystä korostava kulttuuri, joka samalla tähtää yksilön itsensä johtamisen ja vastuunkantokyvyn ja hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Jatkuvasti uudistuvassa toimintaympäristössä coachingtaidot antavat esimiehille konkreettisia työkaluja ja tukea arjen tilanteisiin johtaa paremmin. Itseohjautuvuuden vaatimus kasvaa työelämässä ja siihen työntekijät tarvitsevat ohjausta, rakennetta ja kannustusta, esimiehen joka osallistaa. Käskevä ja kontrolloiva johtamistapa ei enää palvele parhaalla tavalla. Coachaavan työotteen osaaminen vapauttaa esimiehen resursseja johtamistyöhön.

Coachaavan vuorovaikutuksen keinoin esimies auttaa alaisiaan kehittymään ammattilaisina ja ihmisinä kannustaen heitä jatkuvaan oppimiseen. Valmentajan roolissa hän tukee toiminnan tavoitteellisuutta pyrkien coachaavan asenteen ja otteen avulla lisäämään alaistensa itsensä johtamisen taitoja; omatoimisuutta ja vastuunkantokykyä. Coachaava esimies tukee alaistensa itsetuntemuksen lisääntymistä, energisoi myönteisellä vuorovaikutuksellaan, on hetkessä läsnä ja kuunteleva.

Verkkovalmennus esimiehille

Tämän valmennuskokonaisuuden tarkoituksena on vahvistaa ja tukea esimiesten johtamisosaamista käytännönläheisen coachingtaitoihin keskittyvän kehittymisohjelman avulla.

Valmennuksessa kehitetään esimiesroolissa työskentelevän yksilölähtöistä ohjaus- ja vuorovaikutusosaamista, sekä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Valmennuksessa opetetaan coachingtaitoja, joihin perehdytään tieteellisesti validoitujen viitekehysten avulla ja harjoittamalla taitoa aktiivisesti omassa arjessa.

Coachingosaaminen esimiestyössä perustuu rakentavaan vuorovaikutukseen, joka tarjoaa käytännön työkaluja ihmisen kohtaamiseen, sekä vastuullisuuden, päätöksentekokyvyn, kehittymisen, oppimisen ja suoriutumisen vahvistamiseen. Coachaava ote perustuu aina ihmistä arvostavaan ja kunnioittavaan suhtautumiseen.

Coaching-osaaminen hyödyttää esimiestä myös yhteisessä kehittämisessä ja kollegojen ja muiden sidosryhmien välisessä työskentelyssä. Valmennus kehittää vahvasti hänen ajattelutaitojansa sekä vuorovaikutus- ja osallistamisen taitoja, antaa työvälineen itsensä johtamiseen ja itsetuntemuksen lisääntymisen.

Kehitysohjelman suoritettuaan esimies tietää mitä coachaava asenne ja ote tarkoittaa omassa työssä ja missä ja miten otetta sovelletaan käytännössä. Ohjelman suoritettuaan hän ymmärtää coachingin ydintaitoja, ja osaa integroida taidot osaksi omaa toimintaansa. Hän osaa vuorovaikutuksellaan synnyttää osallistavaa ja aktivoivaa toimintakulttuuria niin yksilöissä kuin tiimeissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmentava esimies -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille esimiesroolissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksen aikataulu

Osa 1: Mitä on valmentava esimiestyö? – 31.8.2020 klo 10-12

Valmentajana Dan Soback

Osa 2: Valmentava vuorovaikutus – 7.9.2020 klo 10-12

Valmentajana Sini Rantama

Osa 3: Itsensä tunteminen & erilaisuuden ymmärtäminen, kasvun ja oppimisen tukeminen – 14.9.2020 klo 10-12

Valmentajana Anniina Hukari

Osa 4: Valmentamisen hyödyntäminen eri tilanteissa – 28.9.2020 klo 10-12

Valmentajana Dan Soback

Kouluttaja

Dan Soback, DI, ACC

Dan Soback on valmentaja, jonka erityisosaamisaluetta on johtajuus uuden ajan toimintaympäristössä. Hän auttaa ymmärtämään mihin suuntaan toimintaympäristömme on muuttumassa ja millaisia taitoja tämä uusi maailma edellyttää jatkossa johtajuudelta ja organisaatiokulttuurilta. Dan on työskennellyt coachingtaitojen valmentajana vuodesta 2008 lähtien.

Sini Rantama, OTM, VT, PCC

Sini on työskennellyt päätoimisesti coachingin parissa vuodesta 2013 lähtien. Sinillä on yli 15 vuoden kokemus finanssialalta, jossa hän on työskennellyt lakimiehenä, esimiestehtävissä ja henkilöstön valmentajana.

Anniina Hukari DI, ACC

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus tuloksellisesta osaamisen kehittämisestä sekä vaikuttavista muutos- ja kehittämisprojekteista. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, business coach master ja NLP-master, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Kustannukset

199 € + alv. 24% (voimassa 10.8.2020 asti, norm. 299 € + alv. 24%)

BCI:n opiskelijoille ja alumneille 199 € + alv. 24%

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmentava esimies -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : BCI Business Coaching Institute Oy

BCI Business Coaching Institute Oy

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmentava esimies -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: