Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmentavan keskustelun perusteet

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
3 kuukautta
599 EUR + alv 24 %
Jatkuva ilmoittautuminen
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Valmentavan keskustelun perusteet

Business Coachingin perusteet, BCI Business Coaching Institute

Opi valmentamisen taitoja ja onnistu tärkeissä kohtaamisissa!

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkovalmennus on erittäin monipuolinen koulutuskokonaisuus, jossa tutustutaan valmentamisen periaatteisiin ja vaikuttavan keskustelun taitoihin. Koulutus antaa runsaasti tietoa ja oivalluksia kanssakäymisen eri osa-alueista. Kehität osaamistasi ja saat useita käytännön työkaluja keskustelutilanteissa onnistumiseen. Kouluttajana toimii psykologi, master coach Ilona Rauhala.

Mitä valmentava keskustelu tarkoittaa käytännössä?
Miten kuuntelet syvästi ja olet läsnä keskustelussa?
Kuinka luot luottamusta ja yhteyttä?
Miten annat palautetta vaikuttavasti?
Kuinka voit ohjata ihmisiä tavoitteissa ja niiden saavuttamisessa?

Onko ihmisten kohtaamisella ja keskusteluilla tärkeä rooli työssäsi? Toimitko esimerkiksi esihenkilönä, tiiminvetäjänä tai projektipäällikkönä? Valmentavan keskustelun taidoista on sinulle todellista hyötyä joka päivä. Opit kohtaamaan ihmisen arvostavasti, kuulet ja tulet kuulluksi, rakennat yhteyttä ja ymmärrystä.

Tämän verkkovalmennuksen myötä huomaat, miten monella tavalla voit vaikuttaa keskustelun onnistumiseen. Opit esimerkkien kautta, kuinka kehonkieli, sanavalinnat, tunnetilat ja oikeat kysymykset ovat tärkeä osa onnistunutta kohtaamista.

Koulutuksen avulla ymmärrät paremmin oman suullisen viestintäsi monia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia. Valmentavan keskustelun taitoja voit hyödyntää esimerkiksi johtamisessa ja esimiestyössä, asiakaskeskusteluissa, tiimityössä tai ohjaustilanteissa.

Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna

Valmennus sisältää 12 osaa ja yli 60 videota, joiden kokonaiskesto on n. 11 tuntia. Verkkovalmennus toteutetaan oppimisalustalla, johon saat tunnukset ja linkin sähköpostitse noin 2 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Kirjauduttuasi oppimisalustalle, voit opiskella sisältöjä täysin omassa tahdissasi. Kaikki videot, materiaalit ja työkalut ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan valmennuksen aloituksesta ja voit palata niiden pariin yhä uudestaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmentavan keskustelun perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmentavan keskustelun perusteet -verkkokoulutus sopii erityisesti niille, joiden työhön olennaisesti kuuluu keskusteluiden käyminen – kahden keskisissä tilanteissa tai ryhmätilanteissa. Koulutus antaa tärkeitä valmentavan lähestymistavan taitoja esimerkiksi tiiminvetäjille, esihenkilöille ja projektipäälliköille. Se tukee erinomaisesti HR-ammattilaisten, johtajien, myynnin ja asiakaspalvelun osaamista.

Valmentavilla keskustelutaidoilla luot arvostavaa ilmapiiriä ja autat tilanteen osapuolia (itsesi mukaan lukien) tulemaan kuulluksi ja ymmärretyksi. Koulutuksen käytyäsi osaat ohjata työntekijääsi tai kollegaasi jäsentämään tilannettaan ja löytämään itse ratkaisuja. Pystyt paremmin johtamaan tiimisi suoritusta, kun rakennat luottamusta ja arvostavaa yhteyttä. Saat osaamista turvalliseen palautteen antamiseen ja haastavien tilanteiden käsittelyyn.

Valmentavan keskustelun taitoa voit hyödyntää tiimisi ja alaistesi kanssa, asiakastilanteissa tai keskusteluissa ylemmän johdon kanssa. Kun hallitset onnistuneen keskustelun periaatteet, teet kanssakäymisestä vaikuttavaa, kunnioittavaa ja eteenpäin vievää.

Tämä verkkokoulutus sopii samalla kaikille, jotka haluavat oppia valmentamisen periaatteita ja ylipäänsä onnistunutta keskustelua. Kurssin sisältöä ja työkaluja voi hyvin hyödyntää niin ammatillisissa kohtaamisissa kuin muissakin keskustelutilanteissa.

Kustannukset

599 € + alv 24%. Voit maksaa koulutuksen halutessasi 1-4 maksuerässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmentavan keskustelun perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Keilaniementie 1
02150 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmentavan keskustelun perusteet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: