Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Int Health Coach® -koulutus

Health Coach Academy
Yhteenveto
12 kuukautta
   
Helsinki, Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Int Health Coach® -koulutus

Int Health Coach® -koulutus Intusiasma – Hyvinvointiakatemia

Kouluttaudu Health Coachiksi ja inspiroi muita!

Health Coaching on yksi kiinnostavimmista uusista uravaihtoehdoista. Health Coach Academy raivaa tietä uuden sukupolven Health Coacheille, jotka tulevat muuttamaan yhteiskuntamme tietoisuutta. Int Health Coach® -koulutusohjelma koostuu uusimmista tiedoista psykologian, ravinnon, liikunnan, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralla. Vuoden mittaisen koulutuksen avulla saavutat selkeyden, kasvatat itseluottamustasi ja saat tietotaidot ja työkalut onnistuaksesi käytännön työssä Health Coachina sekä muuttaaksesi ihmisten elämää terveeseen ja positiiviseen suuntaan.

Health Coach Academyssa uskotaan, että polku ammattimaiseksi Health Coachiksi on yksilöllinen, antoisa ja inspiroiva. Omasta kehityksestä ja toisten auttamisesta kiinnostuneet sekä ammattilaisiksi tähtäävät opiskelijat syventävät omaa tietotaitoaan ja poistavat esteet kykyjensä ja sisäisen viisautensa tieltä. Koulutus on upea mahdollisuus merkityksellisen työuran luomiseen sekä verkostoitumiseen samanhenkisten ihmisten kanssa!

Int Health Coach® -koulutus nyt verkkopainoitteisena!

Vuoden 2019 Int Health Coach® -koulutus on täysin uudenlainen koulutuskokonaisuus, joka toteutetaan pääosin verkossa. Koulutus sisältää myös joitain live-osioita, mutta koulutuksen elementit voi suorittaa pitkälti omassa tahdissa.

Pätevöidy Int Health Coach® -hyvinvointivalmentajaksi

Kun koulutuksen käynyt on suorittanut vaadittavat elementit ja läpäissyt loppukokeen, saa hän oikeuden käyttää rekisteröityä tavaramerkkiä Int Health Coach®. Health Coach Academyn koulutusohjelma koostuu seuraavista aiheista:

 • Kokonaisvaltainen hyvinvointinäkemys
 • Motivoinnin ja tapojen muutoksen keinot
 • Tervehtyminen ravinnon avulla
 • Terveyttä ja elinvoimaista oloa tukevat elintavat
 • Liikkumisen laadun analysointiin sovellettavat periaatteet
 • Hyvinvointiin vaikuttaminen mielen ja tunteiden johtamisen avulla
 • Mindfulness ja tietoisuustaidot hyvinvoinnin tukena
 • Valmennustaidot elämäntapamuutoksissa
 • Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ja markkinoiminen
 • Oman valmennustoiminnan lanseeraaminen ja kehittäminen

Muutosmatkasta on lupa nauttia

Koulutusohjelma tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut ja harjoitukset ammattimaisena Health Coachina toimimiseen ja työssä onnistumiseen. Ymmärrys kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen tuomisesta käytäntöön paranee. Koulutuksen suorittanut hallitsee kyvyn ohjata ja valmentaa elämäntapamuutoksiin pyrkiviä yksilöllisesti. Samalla koulutettavan itsetuntemus lisääntyy ja omat tavoitteet kirkastuvat. Lisäksi koulutus parantaa seuraavia osa-alueita:

 • Oman kehon kuuntelun taito
 • Läsnäolo- ja tietoisuustaidot
 • Rentous- ja stressinhallintataidot
 • Kyky nähdä terveystiedon tulvasta oleelliset asiat
 • Kyky rakentaa tasapainoisia ja luovia valmennusratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin
 • Ymmärrys hyvinvoinnin filosofisista, psykologisista ja sosiaalista perusteista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Int Health Coach® -koulutus, voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen hakevat ovat omaan kehitykseensä sitoutuneita, henkilökohtaista kasvua ja oppimista rakastavia yksilöitä. Ryhmässä kaikki oppivat myös toisiltaan, joten kokemus hyvinvoinnin tai valmennuksen parista on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus elinvoimaista elämää sekä muiden auttamista ja inspiroimista kohtaan.

Seuraava koulutus toteutetaan suomeksi, mutta koulutusta englannin kielellä toivovat voivat ilmoittautua jonotuslistalle. Koulutus järjestetään englanniksi, kun riittävä määrä osallistujia on kasassa.

Koulutuksesta kiinnostuneisiin otetaan yhteyttä ja heidän kanssaan sovitaan haastatteluaika, jossa kartoitetaan, onko koulutus hakijalle oikea vaihtoehto. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella koulutuksen sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä kouluttajaan. Mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse, jätä meille puhelinnumerosi sekä millaiseen aikaan toivot meidän ottavan sinuun yhteyttä.

Koulutuksen aikataulu ja suorittaminen

Seuraava noin vuoden mittainen koulutus starttaa elokuussa 2019, ja se on mahdollista suorittaa muun työn tai opiskelun ohella. Ensimmäinen ryhmätapaaminen verkossa 21.8.2019.

Opiskelumateriaalia ja tehtäviä julkaistaan pääsääntöisesti noin joka toinen viikko, jolloin väliviikolla on mahdollista syventää oppimistaan ja viedä oppimaansa käytäntöön muun muassa harjoitusten muodossa. Tämä tuo opiskeluun myös joustavuutta. Heinäkuussa ei julkaista uutta materiaalia.

Lähijaksoja järjestetään vuoden aikana yhteensä neljä kertaa, ja ne ovat kestoltaan kaksipäiväisiä. Vuoden 2019 lähiopetuspäivien aikataulut ovat: 4.–5.9. ja 9.–10.12.2019. Vuoden 2020 aikataulu julkaistaan myöhemmin. Lähijaksoille osallistuminen ei ole pakollista, mutta erittäin suositeltavaa.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti verkossa. Verkko-opetukseen voit osallistua mistä tahansa toimivan nettiyhteyden päästä.

Koulutuksen lähiopetusjaksojen koulutustilat vahvistetaan lähempänä ja muista mahdollisista koulutuspaikoista ja -tiloista ilmoitetaan koulutuksen kuluessa. Kaikki vuoden 2019 lähiopetusjaksot toteutetaan joka tapauksessa Uudellamaalla.

Kouluttaja

Sanna Spohr Health & Business Coach, LitM, KTM

Annika Havaste Ravintoasiantuntija, FLT ravintovalmentaja®

Pääkouluttajien lisäksi koulutuksissa on myös muita vierailevia kouluttajia, jotka ovat kaikki kouluttamiensa aihealueiden huippuammattilaisia.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 5960 € kerralla maksettaessa (sis. alv 24 %).

Mahdollisista kuljetus-, majoitus- ja ruokailukustannuksista osallistujat vastaavat itse.

Maksun voi suorittaa myös kymmenessä kuukausierässä à 692 €. Ensimmäinen osa (300 €) maksetaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä ja loppuosa varausmaksusta (1200 €) maksetaan koulutuspaikan vahvistuttua. Loppusumma on mahdollista maksaa joko kerralla koulutuksen alkaessa, kymmenessä kuukausierässä (varausmaksun jälkeen à 542 €) tai kahdeksassatoista kuukausierässä (varausmaksun jälkeen à 332 €).

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Int Health Coach® -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Health Coach Academy

Health Coach Academy

Halusitpa saada aikaan muutoksia hyvinvoinnissasi ja omassa elämässäsi, tai rakentaa hyvinvoinnista itsellesi kokonaan uuden uran, löydät Health Coach Academysta tarpeisiisi sopivat palvelut ja valmennuskokonaisuudet. Inspiroivien valmennusten avulla nautit matkasta ja tuot hyvät periaatteet käytäntöön. Health Coach Academyn filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen näkökulmaan, jossa  tarkastellaan,...


Lue lisää kouluttajasta Health Coach Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Health Coach Academy

Health Coach Academy

MOW Erottaja
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.healthcoachacademy.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 10 arviointiin

Heidi Sahlstedt
(5)
Ennen koulutusta olin huolissani siitä, että koulutus oli mukavuusalueeni ulkopuolella ja täysin erilaista verrattuna siihen, mitä olin tehnyt aiemmin. Sekin mietitytti, että pystyisikö tästä tekemään uran. Hienointa on ollut huomata, miten hurjia tuloksia coachingilla saa ja miten paljon sillä voi vaikuttaa omaankin elämään. Jo lyhyet harjoituk...
Näytä kokonaan
Health Coach -koulutuksen opiskelija
(5)
Omien arvojen mukaan eteneminen ei aina tarkoita helpointa vaihtoehtoa, mutta loppupeleissä se kannattaa, sen olen oppinut. Tämän koulutuksen käyminen ja tällä tiellä eteneminen on ollut juuri tällainen kokemus: ei ole aina välttämättä helpoin, mutta samalla varmasti tässä kohtaa omaa elämää, hyvinvointia ja uraa eteenpäinvievin kokemus. Olen ym...
Näytä kokonaan
Health Coach
(5)
Koulutus ylitti odotukseni ja sain enemmän kuin mitä luvattiin. Silmäni ikään kuin avautuivat aivan uudenlaiselle ajattelutavalle. Minun on myös helpompi hahmottaa oleelliset asiat epäolennaisista mitä tulee hyvinvointiin. Käytännön coaching-taitojen oppiminen ei ollut vain ammatillisen osaamisen kehittämistä, vaan sisälsi kokonaisen vuorovaikut...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Int Health Coach® -koulutus täytä seuraavat tiedot: