Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Int Health Coach® -koulutus

Health Coach Academy
Yhteenveto
12 kuukautta
4 806,45 EUR + alv 24 % (yht. 5 960 EUR)
Elokuussa / sopimuksen mukaan
   
Tilauksesta
Helsinki, Verkossa
Koulutus

Int Health Coach® -koulutus

Int Health Coach® -koulutus Intusiasma – Hyvinvointiakatemia

Kouluttaudu Health Coachiksi ja inspiroi muita!

Health Coaching on yksi kiinnostavimmista uusista uravaihtoehdoista. Olemme ylpeitä raivatessamme tietä uuden sukupolven Health Coacheille, jotka muuttavat yhteiskuntamme tietoisuutta. Koulutusohjelmamme koostuu uusimmista tiedoista psykologian, ravinnon, liikunnan, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralla. Vuoden mittaisen koulutuksen avulla saavutat selkeyden, kasvatat itseluottamustasi ja saat tietotaidot ja työkalut onnistuaksesi käytännön työssä Health Coachina sekä muuttaaksesi ihmisten elämää terveeseen ja positiiviseen suuntaan.

Health Coach Academyssa uskomme, että polku ammattimaiseksi Health Coachiksi on yksilöllinen, antoisa ja inspiroiva. Kutsumme mukaan omasta kehityksestä ja toisten auttamisesta kiinnostuneet sekä ammattilaisiksi tähtäävät opiskelijat syventämään omaa tietotaitoaan ja poistamaan esteet kykyjensä ja sisäisen viisautensa tieltä.

Int Health Coach® -koulutus nyt verkkopainoitteisena!

Vuoden 2020 Int Health Coach® -koulutus on täysin uudenlainen koulutuskokonaisuus, joka toteutetaan pääosin verkossa. Koulutus sisältää myös joitain live-osioita, mutta koulutuksen elementit voi suorittaa pitkälti omassa tahdissa.

Pätevöidy Int Health Coach® -hyvinvointivalmentajaksi

Kun olet käynyt koulutuksen ja suorittanut vaadittavat elementit ja läpäissyt loppukokeen, saat oikeuden käyttää rekisteröityä tavaramerkkiä Int Health Coach®. Health Coach Academyn koulutusohjelma koostuu seuraavista aiheista:

 • Kokonaisvaltainen hyvinvointinäkemys
 • Motivoinnin ja tapojen muutoksen keinot
 • Hyvinvointiin vaikuttaminen mielen ja tunteiden johtamisen avulla
 • Valmennustaidot elämäntapamuutoksissa
 • Mindfulness ja tietoisuustaidot hyvinvoinnin tukena
 • Terveyttä ja elinvoimaista oloa tukevat elintavat
 • Tervehtyminen ravinnon avulla
 • Keho-mieli  periaatteet hyvinvointivalmennuksessa
 • Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ja markkinoiminen
 • Oman valmennustoiminnan lanseeraaminen ja kehittäminen

… ja monia muita toinen toistaan innostavampia aiheita.

Muutosmatkasta on lupa nauttia

Tässä vain muutamia koulutuksen hyödyistä sinulle:

 • Ymmärryksesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen tuomisesta käytäntöön  lisääntyy kouriintuntuvasti
 • Itsetuntemuksesi lisääntyy oppiessasi uutta ja omat tavoitteeesi kirkastuvat  väistämättä
 • Kykysi henkilökohtaisesti ohjata ja valmentaa elämäntapamuutoksiin pyrkiviä  asiakkaitasi yksilöllisen tehokkaalla tavalla syvenee
 • Huomaat, että kykysi erottaa oleelliset asiat terveystiedon tulvasta paranee joka  kuukausi koulutuksen edetessä
 • Parannat valmentajan taitojasi rakentaa tasapainoisia ja luovia ratkaisuja  asiakkaidesi tarpeisiin
 • Ymmärryksesi hyvinvoinnin filosofisista, psykologisista ja sosiaalista perusteista  kasvaa ja kumuloituu joka kuukausi
 • Oman kehosi kuuntelemisen käytännön taitosi paranevat
 • Läsnäolo- ja tietoisuustaitosi lisääntyvät tuntuvasti
 • Rentous- ja stressinhallintataitosi paranevat merkittävästi (saat tähän monia  konkreettisia työkaluja)
 • Saat kaikki tarvittavat välineet ja käytännön harjoitukset, joita tarvitset toimiaksesi ammattimaisena Health Coachina
 • Ainutlaatuinen mahdollisuus todella merkitykselliseen työhön sekä  verkostoitumiseen samanhenkisten ihmisten kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Int Health Coach® -koulutus, voit täyttää yhteydenottolomakkeen ja kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen hakevat ovat omaan kehitykseensä sitoutuneita, henkilökohtaista kasvua ja oppimista rakastavia yksilöitä. Ryhmässä kaikki oppivat myös toisiltaan, joten kokemus hyvinvoinnin tai valmennuksen parista on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus elinvoimaista elämää sekä muiden auttamista ja inspiroimista kohtaan.

Seuraava koulutus toteutetaan suomeksi, mutta koulutusta englannin kielellä toivovat voivat ilmoittautua jonotuslistalle. Koulutus järjestetään englanniksi, kun riittävä määrä osallistujia on kasassa.

Koulutuksesta kiinnostuneisiin otetaan yhteyttä ja heidän kanssaan sovitaan haastatteluaika, jossa kartoitetaan, onko koulutus hakijalle oikea vaihtoehto. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella koulutuksen sopivuudesta sinulle, ota yhteyttä kouluttajaan. Mikäli toivot yhteydenottoa puhelimitse, jätä meille puhelinnumerosi sekä millaiseen aikaan toivot meidän ottavan sinuun yhteyttä.

Aikataulu

Koulutus kestää 12 kuukautta, minkä n. puolivälissä voit jo alkaa soveltaa oppimaasi asiakastöihin ja alkaa ansaita takaisin koulutukseen sijoittamaasi pääomaa!

Seuraava lukuvuoden mittainen koulutus käynnistyy elokuussa 2020, ja se on mahdollista suorittaa muun työn tai opiskelun ohella. Koulutuksen elementit on mahdollista suorittaa pääosin verkossa ja pitkälti omassa tahdissa. Opiskelumateriaalia ja tehtäviä julkaistaan pääsääntöisesti noin joka toinen viikko, jolloin väliviikolla on mahdollista syventää oppimistaan ja viedä oppimaansa käytäntöön muun muassa harjoitusten muodossa. Tämä tuo opiskeluun myös joustavuutta.

Live-jaksoja järjestetään vuoden aikana yhteensä neljä kertaa, ja ne ovat kestoltaan kaksipäiväisiä. Vuoden 2020-21 Live-osuuksien aikataulu on: syksyllä 2.-3.9.(retriitti) ja 8.-9.12.2020, sekä keväällä 2.-3.3. ja 9.-10.6.2021. Jos teet opintoja esimerkiksi ulkomailta käsin tai sinun on muuten mahdotonta osallistua paikan päällä, on Live-osioiden korvaavista osioista mahdollista sopia järjestäjien kanssa. Live-jaksoille osallistuminen on kuitenkin suositeltavaa.

Koulutuspaikka

Koko koulutus on mahdollista suorittaa myös verkossa. Koulutuksen Live-jaksot (retriittiä lukuunottamatta) järjestetään Helsingin keskustan tuntumassa. Syyskuun retriitti järjestetään Karjalohjalla hyvinvointikeskus Elontulessa. Koulutustilat vahvistetaan lähempänä ja muista mahdollisista koulutuspaikoista ja -tiloista ilmoitetaan koulutuksen kuluessa. Mahdollisista kuljetus-, majoitus- ja ruokailukustannuksista osallistujat vastaavat itse. Verkko-opetukseen voit osallistua mistä tahansa toimivan nettiyhteyden päästä.

Kouluttaja

Sanna Spohr Health & Business Coach, LitM, KTM

Annika Havaste Ravintoasiantuntija, FLT ravintovalmentaja®

Pääkouluttajien lisäksi koulutuksissa on myös muita vierailevia kouluttajia, jotka ovat kaikki kouluttamiensa aihealueiden huippuammattilaisia.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on kerralla maksettuna 5960 € (sis. alv 24 %) tai kymmenessä kuukausierässä à 692 €.

Ensimmäinen osa (300 €) maksetaan hakemuksen lähettämisen yhteydessä ja loppuosa varausmaksusta (1200 €) maksetaan koulutuspaikan vahvistuttua. Loppusumma on mahdollista maksaa joko kerralla koulutuksen alkaessa, kymmenessä kuukausierässä (varausmaksun jälkeen à 542 €) tai kahdeksassatoista kuukausierässä (varausmaksun jälkeen à 332 €).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Int Health Coach® -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Health Coach Academy sosiaalisessa mediassa

Health Coach Academy

Health Coach Academy

Halusitpa saada aikaan muutoksia hyvinvoinnissasi ja omassa elämässäsi, tai rakentaa hyvinvoinnista itsellesi kokonaan uuden uran, löydät Health Coach Academysta tarpeisiisi sopivat palvelut ja valmennuskokonaisuudet. Inspiroivien valmennusten avulla nautit matkasta ja tuot hyvät periaatteet käytäntöön. Health Coach Academyn filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen näkökulmaan, jossa  tarkastellaan,...


Lue lisää kouluttajasta Health Coach Academy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Health Coach Academy

MOW Erottaja
Pieni Roobertinkatu 9
00130 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.healthcoachacademy.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,9

Perustuu 10 arviointiin

Heidi Sahlstedt
(5)
Ennen koulutusta olin huolissani siitä, että koulutus oli mukavuusalueeni ulkopuolella ja täysin erilaista verrattuna siihen, mitä olin tehnyt aiemmin. Sekin mietitytti, että pystyisikö tästä tekemään uran. Hienointa on ollut huomata, miten hurjia tuloksia coachingilla saa ja miten paljon sillä voi vaikuttaa omaankin elämään. Jo lyhyet harjoituk...
Näytä kokonaan
Health Coach -koulutuksen opiskelija
(5)
Omien arvojen mukaan eteneminen ei aina tarkoita helpointa vaihtoehtoa, mutta loppupeleissä se kannattaa, sen olen oppinut. Tämän koulutuksen käyminen ja tällä tiellä eteneminen on ollut juuri tällainen kokemus: ei ole aina välttämättä helpoin, mutta samalla varmasti tässä kohtaa omaa elämää, hyvinvointia ja uraa eteenpäinvievin kokemus. Olen ym...
Näytä kokonaan
Health Coach
(5)
Koulutus ylitti odotukseni ja sain enemmän kuin mitä luvattiin. Silmäni ikään kuin avautuivat aivan uudenlaiselle ajattelutavalle. Minun on myös helpompi hahmottaa oleelliset asiat epäolennaisista mitä tulee hyvinvointiin. Käytännön coaching-taitojen oppiminen ei ollut vain ammatillisen osaamisen kehittämistä, vaan sisälsi kokonaisen vuorovaikut...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Int Health Coach® -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: