Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digitaalinen yhteistyö huoltajien kanssa

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
2 opintopistettä
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Digitaalinen yhteistyö huoltajien kanssa

Digitaidot on tunnistettu yhdeksi eniten kasvavista työelämän osaamistarpeista vuoteen 2035 mennessä. Teknologia ja digitalisaatio antaa mahdollisuuksia työn monipuoliseen toteuttamiseen.

Koulutus vahvistaa ja tukee osallistujien digitaitoja ja teknologian hyödyntämistä huoltajien kanssa tehtävässä yhteistyössä. Osallistujille esitellään erilaisia digitaalisia yhteistyön mahdollisuuksia ja osallistujat pääsevät kehittämään omalle työyhteisölle sopivan digitaalisen yhteistyötilaisuuden.

Koulutuspäivissä käsitellään yhteistyöhön liittyvää tietoperustaa, tietoturvaan ja -suojaan liittyviä kysymyksiä, erilaisia digitaalisia sovelluksia sekä ideoidaan omaan työyhteisöön soveltuva digitaalisen yhteistyön toteuttamisen tapa.

 • Koulutus sisältää yhteensä 12 verkon välityksellä toteutettavaa tapaamista. Osa tapaamisista on vaihtoehtoisia osallistujien tarpeen mukaan ja tallenteet tehdään etenkin kevään 2022 tapaamisista.
 • Linkki osallistumiseksi lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäiviä.
 • Osallistuja tarvitsee osallistuakseen rauhallisen tilan, tietokoneen, hiiren ja internet- ja ääniyhteyden.
 • Koulutukseen otetaan 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Koulutus täyttää ammattikorkeakoulutasoisen (AMK) koulutuksen vaatimukset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitaalinen yhteistyö huoltajien kanssa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja perusopetuksessa työskentelevälle opetus- ja kasvatushenkilöstölle. Koulutuksiin osallistuvalta ei edellytetä aikaisempaa osaamista aiheesta. Perustason digitaidot sujuvoittavat lisätiedon sisäistämisen.

Aikataulu

Koulutus sisältää ennakkotehtävän, verkossa toteutettavia koulutuspäiviä, pienryhmä kokoontumisia verkossa, seminaarin ja päätöstilaisuuden. Osallistujat myös suunnittelevat ja toteuttavat yhden huoltajille suunnatun digitaalisen yhteistyötilaisuuden koulutuksen kehittämistehtävänä.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää ja vahvistaa huoltajien kanssa tehtävää yhteistyötä digitaalisin keinoin sekä laajentaa henkilöstön valmiuksia verkko- ja hybriditilaisuuksien toteuttamiseen. Koulutuksessa innostetaan, rohkaistaan ja tuetaan henkilöstöä hyödyntämään teknologiaa omassa työssään. 

Koulutuksessa Suomen Vanhempainliitto ry esittää huoltajien näkemyksiä, mahdollisuuksia ja toiveita liittyen yhteistyön digitaaliseen toteuttamiseen.'

Aikataulu

 • ke 6.4.2022 klo 12-14: Koulutukseen orientoituminen
 • ti 26.4.2022 klo 12-14: Pienryhmätyöskentelyn aloitus
 • to 5.5.2022 klo 12-14: Tietosuoja ja tietoturva
 • ti 10.5. klo 12-14: Suomen Vanhempainlitto ry: huoltajien näkemykset yhteistyöstä
 • ma 6.6., ti 7.6., ke 8.6. klo 12-14: Tietotekniset työpajat, osallistuminen kiinnostuksen mukaan
 • to 1.9.2022 klo 12-15: Kevään kertaustapaaminen koulutukseen syksyllä mukaan tulleille
 • ma 12.9., ti 13.9. tai ke 14.9. klo 12-15: Osallistuminen vain yhtenä em. ajankohtana
 • to 3.11. klo 12-14: Kokemusten jako, vertaistuki, seminaarin tuki
 • ti 15.11. Klo 12-15: Seminaari
 • ke 23.11. Klo 12-14: Päätöstilaisuus

Koulutuspaikka

Koulutus sisältää yhteensä 12 verkon välityksellä toteutettavaa tapaamista. Osa tapaamisista on vaihtoehtoisia osallistujien tarpeen mukaan ja tallenteet tehdään etenkin kevään 2022 tapaamisista.

Linkki osallistumiseksi lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäiviä.

Kouluttaja

Pirjo Pohjasniemi, sosionomi (YAMK), AmO

Pirjo toimii sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa. Pirjo on toiminut aiemmin lastentarhanopettajana ja päiväkodin johtajana. Pirjolla on vahva kokemus verkko-opetuksesta.

Virpi Lund LTO, KM (varhaiskasvatus)

Virpi toimii varhaiskasvatuksen lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa. Hän on aiemmin toiminut lastentarhanopettajana, päiväkodin johtajana ja varhaiskasvatuspäällikkönä. Virpillä on vahva kokemus verkko-opetuksesta.

Kustannukset

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen rahoittaa Opetushallitus. Opetushallitus rahoittaa, seuraa ja kehittää opetustoimen ja varhaiskasvatuksen henkilöstölle suunnattua täydennyskoulutusta. Tehtävänä ja tavoitteena on edistää koulutusjärjestelmän toimivuutta ja opetuksen laatua sekä tukea koulutuspoliittisten uudistusten toimeenpanoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitaalinen yhteistyö huoltajien kanssa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digitaalinen yhteistyö huoltajien kanssa täytä seuraavat tiedot: