Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Strateginen yhteiskehittäminen

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE
Yhteenveto
1 päivä
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Strateginen yhteiskehittäminen

Yritysten ja organisaatioiden kehittäminen rakentuu siihen, että yhteiskehitetään eri sidosryhmien välillä. Tällä tavoin pysytyään välttämään haastavat jalkautusprojektit, koska uusi strategia, uusi toimintamalli tai uudet prosessit eivät ole vieraita ja epäsopivia vaan yhdessä luotuja.

Strateginen yhteiskehittäminen -koulutuksessa perehdytään yhteiskehittämiseen jatkuvana toimintamallina, miten organitaatiossa voidaan toteuttaa systemaattisesti osallistavaa ja yhteiskehittävää tapaa toimia, niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin suuntaan.

Kou­lu­tuk­sen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi yhteiskehittämisen perusteoria, pääfokuksessa koulutuksessa on systemaattisen yhteiskehittämisen mallin suunnittelu ja toteuttaminen organisaatioon. Miten organisaatio voi hyötyä parhaiten yhteiskehittämisestä, asiakkaiden ja sidosryhmien osallistamisesta sekä saada jatkuvaa ja systemaattista hyötyä yhteiskehittämisestä.

 • Yhteiskehittämisen prosessin vaiheet
 • Yhteiskehittämisen mallin suunnittelu omaan organisaatioon
 • Ekosysteemiajattelun perusteet osana yhteiskehittämistä

Kou­lu­tus­päi­vän tuloksena

 • Ymmärrät yhteiskehittämisen prosessin perusteet
 • Opit erilaiset osallistamisen mallit ja tavat
 • Ymmärrät, miten osallistaa eri sidosryhmiä systemaattisesti
 • Ymmärrät, miten saada paras tuotto-panos-suhde yhteiskehittämisestä
 • Harjoittelet yhteiskehittämisen suunnitelmaa omaan organisaatioosi

Ilmoittautuminen kevään koulutukseen on päättynyt. Jos kiinnostuit koulutuksesta ja haluat lisätietoa, voit jättää meille yhteystietosi yhteydenottopyynnön kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strateginen yhteiskehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka suunnittelevat osallistamista ja tavoitteena on saada yhteiskehittämisen tavasta hyötyä pidemmällä aikavälillä. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi esimiehille, johtajille, tiimin vetäjille, suunnittelijoille ja asiantuntijoille.

Tutkinto / todistus

Osallistuja saa koulutuspäivästä todistuksen ja kirjallisen sekä sähköisen materiaalin mukaansa.

Koulutuspaikka

 • Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena 20.5.2021
 • Liittymislinkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä koulutuspäivää.
 • Osallistuja tarvitsee osallistuakseen tietokoneen, internet- ja ääniyhteyden sekä muistiinpanovälineet. Mobiililaitteella osallistumista ei suositella.

Kouluttaja

Krista Keränen

Krista Keränen on väitellyt tohtoriksi Cambridgen yliopistosta aiheenaan palveluliiketoiminnan johtaminen, yhteiskehittäminen ja palvelumuotoilu/palveluinnovaatiot. Hän on toiminut Laurea-ammattikorkeakoulussa mm. innovaatio- ja yrittäjyysjohtajana sekä vastannut palveluliiketoiminnan tutkimuksesta. Yrittäjänä hän on toiminut yli 20 vuotta.

Kristalle on kertynyt kokemusta yli 500 koulutuksen/työpajan vetämisestä, joiden aiheita on ollut palveluliiketoiminnan kehittäminen, yhteiskehittäminen (co-creation), muotoiluajattelu (design thinking, service design) ja innovaatiot. Koulutusten ja työpajojen lisäksi Krista on kokenut verkkokouluttaja ja häneltä löytyy kokemusta usean webinaarin vetämisestä.

Krista on innokas yhteiskehittämisen työkalujen kehittäjä. Vuonna 2013 Krista voitti eurooppalaisessa innovaatiokilpailussa Capacity Building-kategorian pääpalkinnon CoCo-työkalupakilla. Vuonna 2018 Kristan BOOST+INNO pelin kehitysprojekti Laureassa valittiin maailman parhaiden palvelumuotoiluprojektien joukkoon Service Design Award 2018 – kisassa.

Nykyisin Krista kouluttaa sekä konsultoi organisaatioita mm. Laurean kumppanina oman yrityksensä Vision Factory Oy:n kautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 640,00 € + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalit.

Mikäli ilmoittaudut lisäksi johonkin seuraavista Laurea EduGATEn koulutuksista, tällöin ensimmäinen koulutus on normaalihintainen ja sitä seuraavista koulutuksista saat 10 % alennuksen jokaisen koulutuksen alvittomasta hinnasta.

 • Palvelumuotoilun perusteet
 • Palvelumuotoilun syventävä jatkokurssi
 • Fasilitointi ja työpajojen suunnittelu
 • Digitaaliset alustat ja yhteiskehittäminen
 • Strateginen yhteiskehittäminen
 • Palvelumuotoilun työkalut ja sprintit

Koulutus laskutetaan ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Mikäli ilmoittaudut useampaan koulutukseen, koulutukset vahvistetaan ja laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strateginen yhteiskehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Laurea EduGATE – kohti osaavampaa tulevaisuutta

Haluatko työelämän ammattilaiseksi? Laurea EduGATE tarjoaa Laurea-ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksia. Työelämälähtöinen koulutustarjonta on monipuolista ja räätälöitävissä organisaatioiden tarpeisiin. Kouluttajina toimivat kunkin koulutusalan asiantuntijat ja tilat mahdollistavat monimuotoisen koulutustoiminnan. Laurea EduGATE on kumppanisi innovatiivisella matkalla, jolla kehität itsestäsi ja organisaatiostasi tulevaisuuden menestyjän.  Laurea...


Lue lisää kouluttajasta Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu – Laurea EduGATE

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strateginen yhteiskehittäminen täytä seuraavat tiedot: