Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tavoitteista tuloksiin®

LMI Finland Oy Ab
Yhteenveto
4 - 6 kuukautta
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä

Verkossa
Sopimuksen mukaan yksilönä tai ryhmänä
Tavoitteista tuloksiin® | LMI Finland Oy

Tavoitteista tuloksiin®

Tavoitteista Tuloksiin® vahvistaa osallistujan organisointi- ja suunnittelutaitoja sekä parantaa työn tuottavuutta ja ajankäytön hallintaa. Priorisoinnin, delegoinnin ja eliminoinnin kyky vahvistuu, samoin kommunikointitaito kehittyy. Opit motivoimaan itseäsi ja ryhmänjäseniä tehokkaasti sekä vahvistamaan tiimin tuottavuutta ja ryhmädynamiikkaa, mikä vaikuttaa välittömästi ryhmäsi hyvinvointiin.

Suunnitelmallisuus, tuottavuus, ajankäytön hallinta

 • Henkilökohtainen tuottavuus
 • Selkeät päämäärät ja priorisointi
 • Ajankäytön hallinta keskittymällä oleelliseen
 • Tuottava kommunikaatio
 • Ryhmän sitouttaminen
 • Ryhmän tuottavuus

Tuottavuus on menestyksen perusta

Työelämän vauhti kiihtyy entisestään ja kilpailu on kovaa. Oikea priorisointi ja kommunikaatio ovat pohja organisaation kilpailukyvylle ja menestykselle. Lisääntynyt tuottavuus on jatkuva kehityksen käyttövoima, joka luo ammattiylpeyttä hyvin tehdystä työstä.

Tavoitteista tuloksiin® -valmennuskokonaisuuden avulla löydät tuottavuuden avaimet

Henkilökohtainen tuottavuus on kyky hallita ajankäyttöään sekä asettaa asiat tärkeysjärjestykseen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Tavoitteista tuloksiin® on tavoitteellinen kehitysprosessi, jossa vahvistat organisointi- ja suunnittelutaitojasi. Prosessin aikana parannat tietoisesti omaa sekä ryhmäsi tuottavuutta ja tulosta. Saat enemmän tuloksia samalla tuntimäärällä.

Keskity oleelliseen omassa työympäristössäsi

Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.

Kehität tuottavuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta LMI-johtajuuskehittäjältä. LMI Finland käyttää eri metodeja (valmennus, coaching, konsultointi ja moniaistinen oppiminen) ja haastaa sinut tekemään vaadittavat muutokset.

Lisätietoa toteutuksesta

LMI Finland valmentaa normaalisti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja tarvittaessa myös muilla kielillä. Koulutukset voidaan järjestää myös etänä ja useimpien ohjelmien materiaalit löytyvät online/e-learning ympäristössä.


Personlig produktivitet och teamutveckling®

Produktivitet är grunden för framgång. Dagens arbetsliv snurrar allt snabbare och konkurrensen är hård. Rätt prioritering och kommunikation är grunden till organisationens möjlighet att vara konkurrenskraftig och framgångsrik. Ökad produktivitet är den kraft som driver fram ständiga förbättringar och ger yrkesstolthet för välutfört arbete.

 • Personlig produktivitet
 • Klara mål och prioriteringar
 • Tidshantering genom fokusering
 • Produktiv kommunikation
 • Engagemang i gruppen
 • Gruppens produktivitet


Effective Personal Productivity®

Productivity is the foundation of success. The pace of business world continues to speed up and competition is relentless. Accurate setting of priorities and communication are essential for maintaining a competitive edge and for achieving success. Increased productivity propels continuous growth and development and results in professional pride in work well done. 

 • Personal productivity
 • Clear goals and priorities
 • Time management through focusing on the essential
 • Productive communication
 • Team engagement
 • Team productivity

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tavoitteista tuloksiin®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ohjelma sopii johtajille, esimiehille, myyntihenkilöille ja asiantuntijoille ryhmänä tai yksilöllisesti. Ohjelma suunnitellaan ja toteutetaan  vastaamaan organisaation sekä osallistujan tavoitteita ja kehittämistarpeita.

Aikataulu

Tapojen, toimenpiteiden ja asenteiden pitkäkestoinen työstäminen aikaansaa mitattavia tuloksia ja pysyviä muutoksia. Siksi  ohjelmamme suositeltu kesto on 4 – 6 kuukautta. Edistymistäsi seurataan ja mitataan koko prosessin ajan.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

LMI Finland Oy Ab

LMI Finland Oy Ab – johtajuuskehityksen uranuurtaja

LMI Finland – johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii yli 80 maassa ja ohjelmiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden...


Lue lisää kouluttajasta LMI Finland Oy Ab ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LMI Finland Oy Ab

Vallonintie 1
65610 Mustasaari

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää kouluttajasta LMI Finland? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: