Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknologian hyödyntäminen johtajille, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
1 vuosi
0 - 980 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR, 980 EUR)
suomi
Tutkinto
Forssa
Alkavat koulutukset
Forssa
0 EUR
7.9.2022

Forssa
980 EUR
7.9.2022
Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Teknologian hyödyntäminen johtajille, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu esimies- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka kehittävät vastuualueensa toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Digitalisaatio ja teknologia on menestyksen avain ja se mahdollistaa työn kohdistamista sinne missä se on hyödyllisimmillään. Tämä onnistuu, kun käyttöön valjastetaan oikeat digitaaliset työvälineet, kuten tekoäly, robotit, anturiteknologia, sähköiset toimintaympäristöt ja tehokas datan hyödyntäminen.

Tutkinnon suorittamisen yhteydessä saat valmiuksia oman työyhteisösi kehittämiseen ja toiminnan tavoitteelliseen johtamiseen. Vahvistat osaamistasi esimiehenä tai johtajana ja saat varmuutta sekä uusia ideoita johtamistyöhösi. Voit vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua toisten esimiesten tai johtajien kanssa.

Valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa oman alasi mukaan: palveluala, sosiaali- ja terveysala tai teollisuus.

Palvelualojen keskeisinä tulevaisuuden haasteina on vastata kuluttajakäyttäytymisen ja asiakaslähtöisyyden vaatimuksiin, tuottavuuden kasvun lisääminen sekä työvoimapula. Näihin haasteisiin vastaaminen vaatii yritykseltä vanhan toimintatavan uudistamista, luovuutta, rohkeutta, osaamisen kehittämistä, teknologiaa ja keinoja niiden käyttöönottamisessa.

Sote -alan ja teollisuuden keskeisinä tulevaisuuden haasteina ovat tuottavuuden kasvun lisääminen ja työvoimapula. Näihin haasteisiin vastaaminen vaatii yritykseltä vanhan toimintatavan uudistamista, luovuutta, rohkeutta, osaamisen kehittämistä, teknologiaa sekä keinoja niiden käyttöönottamisessa.

Koulutuksen sisältö:

• Strategiatyö ja johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä
• Mitä digitalisaatio on
• Digitalisaatio ja digitaalinen transformaatio käytännössä
• Kehittämisen johtaminen
• Itsetuntemus. Ihmisten johtamisen perusta
• Johtajan taloustaito
• Tuottavuuden kehittäminen teknologian keinoin
• Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
• Toimialakohtaisia ratkaisuja 3 pvä (palveluala, sosiaali- ja terveysala tai teollisuus, oman alan mukaisesti)
• Kehittämishankkeiden tulosten esittely

Koulutuksen hinta ja toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja oppimista työpaikalla sekä työelämän eri verkostoissa. Koulutus kestää noin vuoden.

Koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös omaehtoisena koulutuksena. Osallistuja maksaa tällöin omarahoitusosuuden 980 euroa. Koulutuksen omarahoitusosuus laskutetaan kahdessa erässä koulutuksen aikana.

Kohderyhmä

Toimitko johtajana, päällikkönä, esihenkilönä, ryhmän- tai tiiminvetäjänä? Toimenkuvasi pitää sisällään monipuolisia johtamiseen liittyviä työtehtäviä sekä suunnittelet ja kehität oman vastuualueesi toimintaa. Tämä koulutus on juuri sinulle!

Koulutuksen tavoitteena on johtajuuden uudenlaisten näkökulmien ymmärtäminen, itsensä johtamisen taidon merkityksen kehittäminen ja teknologian merkityksen hyödyntäminen yrityksen kehittämisessä. Lisäksi tavoitteena on vahvistaa ihmisten johtamisen taitoja ja luoda vahvoja verkostoja henkilö- ja yritystasolla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologian hyödyntäminen johtajille, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä Facebookissa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

»Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä somessa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymästä löydät Forssan ammatti-instituutin ja Faktia Oy:n koulutuspalvelut. LHKK:sta löytyy osaajia liike-elämän, palvelualojen, rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen asti. Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä voit suorittaa työelämän arvostaman ammatillisen perus-, ammatti-...


Lue lisää kouluttajasta Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Saksankatu 27
30100 Forssa

 Näytä puhelinnumero
www.lhkk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 36 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Teknologian hyödyntäminen johtajille, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: